Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elvetélhettem? Veletek előford...

Elvetélhettem? Veletek előfordult már hasonló?

Figyelt kérdés

Két hónapja abbahagytam a gyógyszert. Mostanában együtt voltunk a legtermékenyebb napokban. Jövő hétfőn kellett volna megjönnie, de a peteérés utáni napokban néha forróságot, szurkálódást éreztem (ilyen még sose volt előtte), máskor meg annyira fájt a derekam, mint menstruáció elején. Csütörtök óta vérezgetek, azt hittem, menstruálok, de nagyon gyenge azóta is, mint normális esetben az utolsó napokon. Ma megint próbálkoztunk kedvesemmel, de iszonyatosan elkezdtem görcsölni, mint ahogyan kamaszkoromban előfordult mensi előtt, összegörnyedve sírtam a fájdalomtól.

Szerintetek mi volt ez? Jövő héten teszteltem volna, talán így már felesleges...

2015. szept. 5. 10:49
 1/3 bithorlo ***** válasza:
Menj orvoshoz. A menstruáció előtti vérezgetés lehet beágyazódási vérzés, de ez az erős görcsös fájdalom nem jelent jót, lehet méhen kívüli terhesség is. Ha nem vagy jobban, akkor ügyelet most. Ha jobban vagy, egyáltalán nem fáj, akkor nőgyógyász hétfőn.
2015. szept. 5. 10:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Azóta nem görcsöltem, csak az együttlét közben kezdtem el, utána max. fél óráig tartott. Azt hiszem, jövő héten mindenképpen elmegyek orvoshoz.
2015. szept. 5. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha méhen kivüli terhesség, akkor súlyos gond is lehet, jövő hétig ne várj, menj el most orvoshoz!

Tudom miről beszélek!

2015. szept. 29. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!