Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok veletek is előfordult már? A partnereteknek méretes szerszáma van és amikor belétek hatol feszít majdhogynem fáj.
Figyelt kérdés
Mit tegyek ez ellen?2015. nov. 2. 16:38
1/4 anonim válasza:
eleinte sokszor, mostanára megszoktam, gondolom kitágított annyira és már nem fáj
2/4 anonim válasza:
szép próbálkozás, biztos sok lány rád ír majd...
neeeem
3/4 anonim válasza:
Igen, az első néhány alkalommal ilyen volt hogy néha az élvezettől, néha a fájdalomtól tudtam volna sikítani, de aztán kitágultam hozzá és most már pont jó.
4/4 anonim válasza:
Milyen buta kérdés ez? Ha fáj akkor abbahagyom ott azonnal és nem szexelek vele többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!