Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyat dugtam, hogy izomlázam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyat dugtam, hogy izomlázam lett. Mással is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Kb egy napja egy jó órás dugásban volt részem.

Pár év kihagyást kellett behozni.

Ma meg izomlázam volt egész nap, ami nem fordult elő rengeteg ideje. Fizikai munkából élek, mégsem lett attól soha izomlázam...

Sokan járnak így sok kihagyás után?

2015. nov. 15. 23:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
persze volt már rá példa nem te vagy ezzel egyedül
2015. nov. 16. 00:01
 2/17 anonim ***** válasza:

Menj a pokolba.

A kerdesre pedig: igen, szerintem ez nem meglepo.

2015. nov. 16. 00:01
 3/17 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál? Hogy szex közben olyan izomcsoportokat mozgatsz,terhelsz meg.Amiket alaphelyzetben nem teszel ki igénybevételnek.
2015. nov. 16. 00:22
 4/17 A kérdező kommentje:

2. Az élet egy út a pokolba...

3. Biztos, azért nekem furcsa...Azt gondoltam mindenütt edzett vagyok.

2015. nov. 16. 00:33
 5/17 anonim ***** válasza:
hány kört szexeltél?
2015. nov. 16. 00:35
 6/17 A kérdező kommentje:

1et, nekem egyet...

Úgy általában is sokáig tart.

2015. nov. 16. 00:37
 7/17 anonim ***** válasza:
Vagyis sokág verted a bránert és most kéztőgyulladásod van.
2015. nov. 16. 00:40
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem... a kezem elég erős.

Hasfallal nem bírom. VAgyis hát akkor bírtam, most meg megéreztem. Kutyában is sokáig nyomtam, ahol azért kell pumpálni és rá húzni rendesen.

2015. nov. 16. 00:43
 9/17 anonim ***** válasza:
Ezt vicces olvasni. A mi problémánk ugyan ez volt. Tegnap szexeltem és fájt a méhem körül (valószínűleg a hasizmom, de azt a részét nem igazán edzettem). Ma a párom abba hagyta a második menetet, mert annyira megfájdult a hasa, szintén neki is.:D Nagyon szar volt, el is mentem volna, ha nem áll le. Szerintem fokozatosan bele lehet jönni a dologba. Mi most kezdtük és emiatt megy ilyen nehezen. De jó, hogy edzett emberekkel is előfordul, mert mi vagy fél éve nem sportolunk és azt hittük emiatt van, de ezek szerint csak picit edzenünk kell magunkat szex terén is.:)
2015. nov. 16. 01:00
 10/17 anonim ***** válasza:
rendszeresen sportolok, nem szokott a szextől izomlázam lenni, akkor sem ha kihagyok valamennyit. de barátnőmnek igen.
2015. nov. 16. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!