Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik tudnak mással szexelni, ha elvileg szerelmesek a párjukba?
ismertem olyat aki az a hős szerelmes típus mégis megcsalta a barátnőjét...
én nem vagyok szerelmes, nem is akarok az lenni, de pl egyszer volt olyan eset, hogy a barátnőmnek teljesen más illata volt és nem izgultam fel egyáltalán...tehát tudtam, hogy ő a barátnőm, de az illata alapján mintha más lány lett volna és ez a 2 dolog egymásnak feszült bennem...
szóval szerintem nem a szerelmen múlik a dolog...
22F
Nem csak elvileg, de gyakorlatilag is tudunk.
A férfiaknál a szex és a szerelem két külön dolog.
Persze van aki kapcsolaton kívül nem tud, de ez inkább felvett (belénevelt) minta amit a társadalom többsége helyesel.
De a szex, az csak szex. Egy elég erős és ősi ösztön. És a férfi a lehető legtöbb nővel akar párosodni, hogy a legtöbb és legváltozatosabb génkészletből hozzon létre utódokat. Ez természetes... lenne, ha nem úgy alakult volna ki a kultúránk és a civilizációnk, hogy egy férfi egy nő egy pár és a szex csak ezen a párosításon belül elfogadott.
szerintem ez baj, mert ezzel megerőszakoljuk saját magunkat. Persze ezzel lehet vitába szállni, de én ezt a kérdést az evolúció, a természet oldaláról közelítem meg, a társadalmi berendezkedés pedig ezzel szemben megy és nehezen jut közös nevezőre, habár manapság már lazulnak ezek a társadalmi normák, de még mindig csak egyes rétegeknél és nehezen.
tudni tudok csak nem akarok
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!