Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti lemennétek a pasitokkal szwinger klubba és elképzelhetőnek tartjátok hogy szexelnétek mással is ott a párotokon kívül?
Mi járunk párommal Swingerbe hébe-hóba (én vagyok a pasi)
Sosem csináltuk másokkal, nem azért megyünk, inkább nézelődünk és szexelünk. A legdurvább amit csinálunk, hogy nyíltan szexelünk ahol mások is látnak, de ez ott teljesen normális. Alapból szerintem tök nehéz megfelelő párt találni akit bevennétek, szóval alapból nem kell félned, hogy mással lesz szex, de tényleg. Ahhoz hogy ez legyen alapból úgy kell mennetek, hogy aktívan kerestek, leszólítotok másokat, próbálkoztok másoknál. Ha ott is vagytok meglátod, hogy ritka a többes szex és a "mindenki mindenkivel". Általában az ilyen esetben előre megbeszélt vagy összeszokott emberek szexelnek.
Szerintem egy tök jó élmény, kicsit perverz, de épp ez a jó, plusz utána nagyon be lesztek indulva.
Amit ajánlok:
- beszéljétek meg hogy mit szabad és mit nem, mit vállaltok be, mit nem, és ehhez tartsátok magatokat
- ne menjetek elsőnek olyan napon amikor szingli pasis nap van. Nagyon rossz első benyomásra, mert sokan vannak, kiéhezett kanok, sokszor csúnyák is és a kedves "nem" sajnos sokszor nem elég. Eléggé lehangoló tud lenni. Vannak napok amik csak páros napok vagy amikor limitáltan engedik be a szingli pasikat. Ajánlom elsőre a Tik-Takkot.
Mi egy időben rendszeresen jártunk szwingerezni (nem oda, ahova az 5-ösék)
A kérdést én sem nagyon értem: miért mennétek olyan helyre, amit nem igényeltek egyértelműen? Miért jó elmenni horgászni bot nélkül, és nézni, hogy más mit fog, vagy nem fog?
Nagyon egyetértek az 5-össel: előtte mindent részletesen tisztázzatok - már ha fel vagytok készülve erre: nem egyszerű, és nagyon sok bizalom és megalkuvás kell hozzá!
Nem mindegyik kapcsolat bírja ki a szwingert!
Nálunk én voltam a kezdeményező: szerettem a párom, és nagyon jól meg is voltunk, de akartam tudni a határaimat, és előálltam a kéréssel. A párom csak nézett, mejd el kezdtünk dumálni róla. A gondolat is hatalmas izgalmi állapotot idézett elő.
Pontról pontra lefektettük a mi szabályainkat, aminek a betartására megesküdtünk. Ahhoz, hogy mindent jó felmérjünk, először elmentünk "mozizni". Az ott látottak/tapasztalta után pontosítottuk a szabályainkat, és belevágtunk. Nagyon nem volt könnyű!
Legalább 30 alkalommal voltunk, mert megtetszett a "műfaj". Mindketten kiéltük (nem is egyszer) a titkos vágyainkat. Más dimenzióba lépett a kapcsolatunk: sokkal jobb, nyíltabb és őszintébb lett...
Nem bántuk meg, de ismerünk olyanokat, akiknek a kapcsolata nem állta ki ezt a próbát.
Mióta elhagytuk az országot, még nem voltunk szwingerben; nem is nagyon kerestük, de majd biztos itt is betévedünk egy pár ilyen helyre a későbbiek folyamán...:)
A válaszom: egyértelműen igen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!