Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexelnétek túlsúlyos emberrel? Nem volt soha furcsa ez a gondolat? Van olyan, aki sose tenné? Van, akinek személytől függ?
#3 vagyok.
Nézd kérdező... általában a szép testű emberek felszínesebbek, úgy vettem észre. És most tisztelet a kivételnek.
Én viszont, talán épp azért, mert megértem, megtanultam nem egy testhez vonzódni... mert az magában semmi. Én a személyhez vonzódok. Ha Őt szeretem, a testét is vonzónak, szépnek találom, akár 100 kilósan is. Ez pedig nem üres beszéd... a szerelmemre kegyetlenül rá tudok izgulni, de úgy, hogy levakarni sem lehet róla! Épp ennek következtében én nem is tudok érzelem nélkül szexelni... kell, hogy szeressem. Lehetne egy alkalmi partner akármilyen szép, nem akarnék vele szexelni, mert nem szeretem. Vagyis lehet menne, de... nem akarom.
Nem kérdezni kell kipróbálni!
Utána alkoss véleményt!
A legjobb szex élményem egy 96 kilós csajjal volt
Ebben a pillanatban azt mondom, hogy nem. A gondolat sem volt furcsa, mert soha fel nem vetődött bennem, hogy egy túlsúlyos férfival legyek.
Azt nem mondom, hogy sosem tenném, mert a vonzalom nem ezen alapszik, de eddig még egyszer sem tetszett túlsúlyos férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!