Mit szóljak be?! :D (lent)
Gyerekdutyi?Háhh ez jó.Mi 2v2-be verekedtünk anno.Volt ott betört fej, orr,törött kéz,borda kék-zöld folt minden, mégsem kerültünk gyerekdutyiba.Bár mondjuk őrsre bevittek de csak annyi hogy szüleim értünk jöttek.:D
Egyébként miket szokott beszólogatni?Mert vannak olyan beszólások amikre olyan repostot lehet mondani hogy befüstöl a csaj :D Próbálkozz ilyen beszólással esetleg h "Ne nézzél kérdezzél" v "Mit nézel?Nem láttál még embert?" és hasonlók.De ha írnál pár beszólást az övéi közül akkor tudnék mondani rá párat :D
Nem csak szerinted...:D
Na a Görgusztyásra (vagy mire..:D) például mondhatod h 'Nekem legalább van becenevem.'A twitteres izét azt nem értem (mondjuk nincs twitterem de sejtem hogy nincs értelme annak a beszólásnak..)1D beszólást meg engedd el a füled mellet szerintem (már nem azért de nem te vagy az egyetlen 1D rajongó).
Tehát a lényeg hogy minden szót forgass ki.Például ő ezt mondja h "Mivan Györgusztya?Nem tetszik valami?"(vagy tudom is én)Nem nem tetszik a pofád.Elfordulnál? vagy valami hasonló.
Jobbat nemtudok.Mivel fiú vagyok így az ilyesfajta kötekedésekben nem nagyon vagyok otthon.Nálunk a kötekedés az vagy haveri, vagy bunyó lesz a vége.Meg hát durvább beszólásokat hittem :D
Én eléállnék mosolyogva és nagyon higgadtan és azt mondanám:
Ez a viselkedés.. Drágám, nem véletlen, hogy otthagyott a volt a pasid. Én sem bírnálak elviselni:D
Vagy valami ilyesmi. Lényeg, hogy mosolyogj, légy higgadt és kicsit lenéző:)
Második és harmadik vagyok:
Mire gondoltál?Arra h lány vagyok?XD.Hát most vhogy énis röhögőgörcsöt kaptam ><"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!