Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha nekem tetszik a kinai...

Ha nekem tetszik a kinai tetkó alkara akkor miért szolják meg az emberek?

Figyelt kérdés

Hogy már nem divat stb...

Tetoválást nem divatért kell tetováltatni..

Nekem már 2éve megvan 4betű alkaron és nagyon tetszik de miért mondják hogy már nem divat?:S:S:S

2013. máj. 13. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
ne érdekeljen téged. ezzel számolnod kellett, ha tetoválást készítettél, hogy lesznek, akik beszólnak miatta.
2013. máj. 13. 11:30
 2/7 anonim válasza:

"Ha nekem tetszik a kinai tetkó alkara akkor miért szolják meg az emberek?"

Mert nekik nem tetszik.

"Nekem már 2éve megvan 4betű alkaron és nagyon tetszik de miért mondják hogy már nem divat?:S:S:S"

Mert már nem divat.

2013. máj. 13. 11:41
 3/7 A kérdező kommentje:
és ha nem divat akkor már elkell távolítatni lézerrel vagy mivan? másnak full alkaros tetkója van az jobb?
2013. máj. 13. 11:42
 4/7 anonim válasza:
Miért kéne?
2013. máj. 13. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért szólják le, mert egy időben sok agyhalott varratott ilyesmit, akiknek fogalma sem volt róla mit jelentenek az írásjelek, azt hitték hogy "szerelem" meg "siker", aztán az volt rajta hogy "csípős leves". Szerintem csak olyan tetováltasson ilyet, aki érti is az adott nyelvet és kultúrát, ellenkező esetben tényleg röhejes. Illetve nekem fehér emberen abszolút műmájernek hat, de ugyanígy a koi meg a gésa is, meg a többi jellegzetes távol-keleti minta, amit a yakuzától lopott az egyszeri magyar.
2013. máj. 13. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ilyet azért szólják le mert gondolom se kínai nem vagy se nem beszélsz kínaiul egy szót se, így meg elég gáz...
2013. máj. 14. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:

" Azért szólják le, mert egy időben sok agyhalott varratott ilyesmit, akiknek fogalma sem volt róla mit jelentenek az írásjelek, azt hitték hogy "szerelem" meg "siker", aztán az volt rajta hogy "csípős leves". Szerintem csak olyan tetováltasson ilyet, aki érti is az adott nyelvet és kultúrát, "

---

Olyan aki tud kínaiul, nem tetováltat magára ilyet, láttam már kínai emberen tetoválást, de nagyon ritkán és akkor sem elcseszett, fordítva, fejjel lefelé, hiányosan, elnagyolva tetovált "kínai" írásjeleket.

2013. máj. 15. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!