Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha nincs pasitok akkor is van kivel szexelnetek?
Nekem volt olyan "szexbarátom", akivel gyakran összejöttünk, ha éppen úgy a adódott, de mivel egy éve van egy állandó kapcsolatom, és azóta elutasítottam őt, már nem keres, nem próbálkozik, szóval nem hinném, hogy ha hirtelen egyedül maradnék, akkor őt leakasztanám a szögről. Az nagyon kellemetlen lenne mindkettőnknek.
Van egy másik férfi, őt tudom, hogy bármikor elővehetném, ő viszont külföldön él, szóval az is nehézkes. Azt hiszem, ha nem lenne a pasim, akkor keresnem kéne egy harmadikat, ha szexelni akarnék :)
Nem aktuális a kérdés, mert van barátom. De ha úgy hozná az élet, van egy-két srác ismerős, akire bármikor ráírhatnék és nem kellene kétszer mondanom, hogy "fussunk össze" vagy valami. :D
De nem vagyok híve az ilyen "kapcsolatoknak". Amikor nem volt barátom, akkor inkább a két kis kezemre szavaztam. :)
21/B/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!