Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Egy 16 cm-es vagy egy 20 cm-es pénisszel szexelnétek?
Figyelt kérdés
Vastagság mindkettőnél egyformán mondjuk 4,5 cm2015. okt. 23. 16:59
1/18 anonim válasza:
A 23456789. "lányok ti melyikkel szexelnétek inkább? kérdés. Nem véletlenül van ott a kereső funkció
3/18 anonim válasza:
Elárulom most neked a párkapcsolatok egyik nagy titkát, jól figyelj: a nők férfiakkal szeretnek szexelni, nem egy pénisszel.
4/18 anonim válasza:
ez nem ojan hogy lehet válogatni mint a mellbőségnél hogy látjuk kinek mekkora
itt be kell érni a cdajnak s te 13 cm eseddel is aztán továbbáll ugyis
5/18 anonim válasza:
azzal szexelnének aki jóképűbb :D
6/18 anonim válasza:
Olyat, lehet, hogy egyszerre a kettővel?
8/18 anonim válasza:
Vonzódást éreztem, a méretét nem cm-be mértem. " magamban ". ;)
9/18 anonim válasza:
Férfiakkal szoktam szexelni, nem pedig egy pénisszel.
Ha a farokméretnél megakad a kérdés, akkor várj a dugással. Mert a szexben nem csak a kukinak és a nuninak van szerepe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!