Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is megesett már, hogy koncerten/bulin/buszon megfogdosták és ez izgatta? 23/L
velem még nem történt ilyen, de amúgy nem találom furának, hogy élvezed. ha jó és kellemes, akkor élvezd :)
arra mondjuk vigyázz, hogy ha szándékosan keresed az ilyen szitukat, akkor nem feltétlenül csak a "jó szándékú" embereket lehet kifogni, hanem valószínűleg a perverzebb esetleg betegebb fajtákat is...
Igazán nincs mit, elvégre ezért jött létre ez az oldal. :)
Egyébként:
Ez a fogdosás, nem mindig jó buli.
Egyszer régen házibulin, ahol már eléggé merészre, bátorra ittam magam, az egyik csaj alá nyúltam. Jól megsimítva a punciját, és belemarkolva a seggébe.
Megfordult és lev.@szott egy akkora pofont, hogy kijózanodtam egyből. :D
Hozzátette hogy.-Ez nem közös kispajtás! :D
De ha egy nő, egyedül van és eléggé ledér, az mosolyog és nem szól érte, mert élvezi az ilyen helyzeteket. Bármi lehet abból.
Tehát igen. Valakit izgat.
Jaj aranyom, emlékszem egy régi Szécsi Pál koncertre.
82N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!