Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ettől sz*r lennék?
Petefészek ciszta műtétem volt 2 hete és a doki azt mondta, hogy 6 hét mulva menjünk kontrollra vissza és addig ne nagyon legyen szex.. Műtét előtt egy hónappal sem volt semmi köztünk a barátommal, mert féltem stb.. És már ki vagyok..
Frusztrál a jelenléte, mert ugye nem lehet köztünk semmi. Az cink, hogyha más sracokkal beszélgetek szex témáról? Olyan képeket nem küldünk egymasnak semmi, csak beszélgetünk.. De attól a barátomat szeretem, csak...
Ettől szar vagyok?? :(
ha orál is kilőve, akkor marad az önmegtartóztatás. remélem a barátod megérti és vár rád hűségesen.
szar nem vagy tőle, hogy mással beszélsz ilyesmiről az adott körülmények miatt elfogadható. talán a barátod is így gondolná. viszont nem biztos, hogy jó érzés volna a barátodnak ezt tudni. ha normális, akkor nem fog miatta balhézni, vagy szakítani, de ettől még lehet neki rossz érzés akkor is, ha nem mondja ki és ez a rossz érzés idővel problémákat is okozhat még ha ő sem akarja, vagy nem is tud róla.
szerintem fontos és általában jobb az őszinteség, de sajnos van, amit jobb nem tudni a másikról, mert akkor kezelni, feldolgozni sem kell és úgysem befolyásolja az életed, viszont ha tudsz róla, akkor nem tudod kiverni a fejedből és csak megmérgezi a kapcsolatot, hogy nem tudod túltenni magad rajta. tipikusan ilyen az, hogy a másiknak előtted hanyan voltak az életében és kivel mit csinált előtted...
Szerintem jobb ha ezt nem tudja, nekem nem jelent úgy semmit, de rosszul esne neki, hogy ne esne neki rosszul..
Meg igazából.. Annyira nem is a szexről beszélgetünk, csak kicsit érintjük a témát, de nem úgy hogy mit csinálnank egymással, vagy akármi.
Aki ezt elolvassa remélem megérti amit írok,kicsit zavaros.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!