Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most ettől sz*r lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ettől sz*r lennék?

Figyelt kérdés

Petefészek ciszta műtétem volt 2 hete és a doki azt mondta, hogy 6 hét mulva menjünk kontrollra vissza és addig ne nagyon legyen szex.. Műtét előtt egy hónappal sem volt semmi köztünk a barátommal, mert féltem stb.. És már ki vagyok..

Frusztrál a jelenléte, mert ugye nem lehet köztünk semmi. Az cink, hogyha más sracokkal beszélgetek szex témáról? Olyan képeket nem küldünk egymasnak semmi, csak beszélgetünk.. De attól a barátomat szeretem, csak...

Ettől szar vagyok?? :(

2015. dec. 26. 20:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó nem mond hülyeséget...
2015. dec. 26. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, az utolsó mond valamit!
2015. dec. 26. 22:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Illetve a 10-es válaszoló.
2015. dec. 26. 22:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
nem nem lehet orgazmusa mert petefeszekkel mutottek. az orgazmus megmozgatja a huvely izmokat ami belul problemas lehet. sz.tem mond el a parodnak hogy kivanod de ha a kozeledben van nem birsz magaddal igy inkabb nem lehet melleted viszont beszelgetsz a szexrol. abban meg nincs semmi de legyel hozza oszinte mert sok felreertest elkerulhetsz es igy fajdalmat sem okozol neki. lehet kiakad majd de megfogja erteni. csak rajta!!!!!!
2015. dec. 26. 22:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de az a baj, hogy az élvezet rész az egy kicsit fájt, szóval ezek is ki vannak lőve..
2015. dec. 27. 16:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

ha orál is kilőve, akkor marad az önmegtartóztatás. remélem a barátod megérti és vár rád hűségesen.

szar nem vagy tőle, hogy mással beszélsz ilyesmiről az adott körülmények miatt elfogadható. talán a barátod is így gondolná. viszont nem biztos, hogy jó érzés volna a barátodnak ezt tudni. ha normális, akkor nem fog miatta balhézni, vagy szakítani, de ettől még lehet neki rossz érzés akkor is, ha nem mondja ki és ez a rossz érzés idővel problémákat is okozhat még ha ő sem akarja, vagy nem is tud róla.

szerintem fontos és általában jobb az őszinteség, de sajnos van, amit jobb nem tudni a másikról, mert akkor kezelni, feldolgozni sem kell és úgysem befolyásolja az életed, viszont ha tudsz róla, akkor nem tudod kiverni a fejedből és csak megmérgezi a kapcsolatot, hogy nem tudod túltenni magad rajta. tipikusan ilyen az, hogy a másiknak előtted hanyan voltak az életében és kivel mit csinált előtted...

2015. dec. 27. 16:34
 17/18 A kérdező kommentje:

Szerintem jobb ha ezt nem tudja, nekem nem jelent úgy semmit, de rosszul esne neki, hogy ne esne neki rosszul..

Meg igazából.. Annyira nem is a szexről beszélgetünk, csak kicsit érintjük a témát, de nem úgy hogy mit csinálnank egymással, vagy akármi.

Aki ezt elolvassa remélem megérti amit írok,kicsit zavaros.. :)

2015. dec. 27. 16:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Elég furcsán reagálod le a benned lévő feszültséget. Miért nem elégíted ki a barátod mondjuk orálisan és közben akkor kicsit meg is nyugodnál. Hihetetlen hogy a nők mindig ilyen hülyén gondolkoznak. Ott van a szemed előtt a megoldás,kézzelfogható,akarom mondani szájba,és te meg virtuálisan kalandozol.. ki érti ezt..???
2020. máj. 10. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!