Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ettől ribi lennék? Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől ribi lennék? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most ért véget egy 2,5 éves kapcsolatom. Imádok szexelni. Több srác is van, akivel szexelnék, mert őrülten vonzanak akár 1 éjszakára is de csak az egyikkel tervezem, hogy szexelek. Mondjuk alig ismerem de ez is izgat benne.

Köszönöm a válaszokat! 20/N

2015. aug. 29. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem, fiatal vagy, kiélheted magad. De óvatosan csináld azért! ;)
2015. aug. 29. 18:56
 2/12 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
El vagy ítélve. Lábakat szét kezeket hátra, ha kérhetem.
2015. aug. 29. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
31%
Szép jövőkép tárul majd elénk, ha minden fiatal így el liberalizálja ezt a dolgot csak azért, mert le volt kötve egy ideig párkapcsolatban. Kérdés: miért kötötte akkor le magát, ha utána megkergül?
2015. aug. 29. 18:57
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

ha rám hallgatsz sexelsz mindegyikkel és lesza*od ki mit mond. Most éld ki magad ilyen idős korodban, ne akkor amikor már családot alapítottál és gyerekeid vannak.

próbálj ki minél több pasit, de azért ne ész nélkül. védekezz rendesen és élvezd az életet mivel még nagyon fiatal vagy.

2015. aug. 29. 18:58
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
mért lennél ettöl ribi? fizetnek erte ?nem!!akkor meg?!ha te vonzodsz hozza es leakarsz vele fekudni akkor tedd meg ha ugy erzed :) enis lefekudnek veled ;)
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az. De mondjuk az elfogadóbbak szerint nem. A társadalmi normák szerint igen. A gyakorlati megvalósításuk szerint nem.SZóval attól függ, mit akarsz, kinek megfelelni.

Az erkölcsösebbjének, vagy a többségnek?

Én azért a helyedben megvárnám, míg járok valakivel. 1-2 nap vagy hét különbséggel már nem fog szinte senki annak tartani, aminek így tartana.

7/12 anonim ***** válasza:
43%
Szexelj! Azt sajnálom, hogy nem én vagyok a srác! /F.
2015. aug. 29. 19:03
 8/12 anonim ***** válasza:
22%
Kúrj csak nyugodtan. Én ezt nagyon szép dolognak tartom. 36f
2015. aug. 29. 19:34
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Ha független srácokkal szexelsz semmi gond,de ha kapcsolatban lévőekkel vagy nős férfiakkal akkor az már gáz!

Ha az előbbiről van szó akkor azért ismerkedj meg velük először,a higiénia miatt is fontos kivel bújsz majd össze és védekezz!!!

2015. aug. 29. 19:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az vagy.
2015. aug. 29. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!