Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől ribi lennék? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most ért véget egy 2,5 éves kapcsolatom. Imádok szexelni. Több srác is van, akivel szexelnék, mert őrülten vonzanak akár 1 éjszakára is de csak az egyikkel tervezem, hogy szexelek. Mondjuk alig ismerem de ez is izgat benne.
Köszönöm a válaszokat! 20/N
2015. aug. 29. 18:54
11/12 anonim válasza:
Mi ez a kiélés dolog?! Mintha mindenkinek -ahhoz, hogy kiélje magát- fűvel-fával kéne dugni. Aki életében 1, max. 2 férfival volt együtt, az miért nem vágyik mégsem más fa.szára, "nem éltem ki magam" címszóval.....? Ez egyes hozzászólóknak szólt.
Még a gondolattól nem leszel ribi, de ha egy sráccal megteszed, meg fogod többel is....Márpedig akkor nekem nem kellenél barátnőnek és meggyőződésem, hogy még sok embernek nem....megéri?
12/12 anonim válasza:
11. Nekem a "kiélés" címszó alatt a gondolataimban olyasmi van, hogy meg tanulok zongorázni, el megyek külföldre nyaralni és hasonló dolgok. A szex terén meg kb minden nő ugyanazt tudja nyújtani. Nekünk kell teljesíteni úgyis. Akkor meg már nem mindegy, 1 vagy 10? Ha 1, akkor legalább nem kell 10szer bajlódni a hódítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!