Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől most tényleg nem lennék heteró?
Figyelt kérdés
Részegen egy meleg sráccal szexeltem. Pontosabban hagytam, hogy kielégítsen. A legrosszabb, hogy élveztem. Amúgy meg rosszul vagyok a dologtól. Nem jönnek be a pasik, stb de 3 hónapja nincs csajom. Így jól esett végre.2015. dec. 9. 13:43
1/6 A kérdező kommentje:
Vasárnap történt csak azóta rágódok rajta és próbálom elfelejteni, de eszembe jut, főleg mert nagyon jól csinálta. Közbe becsuktam a szemem és csajra gondoltam amúgy.
2015. dec. 9. 13:44
2/6 anonim válasza:
szerinted aki hagyja egy másik srácnak, hogy kielégítse az hetero??? az vagy bi, vagy homo...
22F
3/6 anonim válasza:
A mocsok c. filmben volt egy olyan rész, hogy a főszereplő csávó vmiféle gyógyszert adott a haverjának, amitől a hapsi homokossá vált..lehet, te is olyan gyógyszert kaptál.
Egyébként k@a nagy az a film, nézzétek meg mindenképp!
4/6 A kérdező kommentje:
Nem kaptam gyógyszert. A srác elég lányos és főleg fontos h nem figyeltem őt csak lefeküdtem és hagytam. És amúgy nagyon ügyes volt. Ez a legrosszabb h nagyon nagyon ügyes volt. Vagy én voltan nagyon kanos? Van olyan aki már járt így? Utána mi volt? A sráccal azóta beszéltem. Azt mondta senkinek nem mondja el és nem kell beszélnünk róla, hisz megérti, szóval rendes volt, de akkor is...
2015. dec. 9. 13:52
5/6 anonim válasza:
Igen, biszex vagy. Heteró biztosan nem, főleg ha élvezted. Heterónak azt hívják aki egyrészt csak ellenkező neműekkel szexel, másrészt csak ellenkező neműeket kíván. te már mindkettőt megszegted. Nem vagy heteró és sosem leszel az. (De ezzel nincs semmi baj. Csak fogadd el.
6/6 anonim válasza:
próbáld ki egy sráccal nem részegen....Ha úgy is megy akkor bi vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!