Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero srácnak tartom magam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero srácnak tartom magam, de nagyon tetszenek a női magassarkú cipők, combfixek, és szívesen lennék bennük. Most akkor ez bi hajlam?

Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Heteroszexuális vagy, de transzvesztita.
2015. szept. 9. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a kezdetén állsz valaminek. Itt gyorsan találsz olyan kiváncsi heterót, aki megnézne fehérneműben, esetleg kiváncsiságból leszhopatna vagy sheggbedugna. A lényeg, hogy mindenki heteró legyen!
2015. szept. 9. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Enis ilyen vagyok es hetero
2015. szept. 9. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Akkor most egy pontosabb válasz:

Ha felpróbálod, és csak egyszerűen jól érzed magad benne, akkor hetero vagy.

De ha szexuálisan is felizgat, esetleg maszturbálsz, ami után bűntudatosan lerántod magadról a ruhát és elszégyelled magad... na ott már lehet valami ferde hajlam.

23/F

2015. szept. 10. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
A 4# is milyen hozzáértő szakértő xddDDD ÍUZ=/JO) há há wíííí
2015. szept. 10. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
86%

Alapvetően transzi, de a bi hajlam nagyon valószínű. Nem vagy egyedül. Én bi vagyok és szintén nagyon izgat az ilyesmi, akár egy lányon, akár rajtam van.

Én már ki is próbáltam... viselni is izgató számomra, de abban szopni, nyalni, na az különösen :)

Abszolút nem vagyok egy "lányos alkat", ennek ellenére így is volt pár hapsi aki nagyon bírta.

Egy még most is van :)

2015. szept. 11. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbálnám egy ilyen sráccal:) F
2015. szept. 13. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!