Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most ettől sz*r lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ettől sz*r lennék?

Figyelt kérdés

Petefészek ciszta műtétem volt 2 hete és a doki azt mondta, hogy 6 hét mulva menjünk kontrollra vissza és addig ne nagyon legyen szex.. Műtét előtt egy hónappal sem volt semmi köztünk a barátommal, mert féltem stb.. És már ki vagyok..

Frusztrál a jelenléte, mert ugye nem lehet köztünk semmi. Az cink, hogyha más sracokkal beszélgetek szex témáról? Olyan képeket nem küldünk egymasnak semmi, csak beszélgetünk.. De attól a barátomat szeretem, csak...

Ettől szar vagyok?? :(

2015. dec. 26. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy sz-ar de miért nem a barátoddal beszélsz szexről?
2015. dec. 26. 20:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Érthetetlen. Nekem nagyon szarul esne ez, ha kiderülne. Lehetséges, hogy ez a kapcsolat amúgy is kezd kihűlni?
2015. dec. 26. 20:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
S..r nem vagy! De valahol érthető hogy rosszul esik neki.
2015. dec. 26. 20:23
 4/18 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem :)
2015. dec. 26. 20:27
 5/18 A kérdező kommentje:
Azért nem vele beszélek ilyeneket mert már attól ki vagyok, ahogy rám néz, ha megcsókol akkor meg végem van.. :$
2015. dec. 26. 20:56
 6/18 anonim ***** válasza:
De ha beszélgetsz a szexről, nem kívánod még jobban? Nem nehezebb úgymond türtőztetned magad?
2015. dec. 26. 21:12
 7/18 A kérdező kommentje:
Ha a barátommal beszélnék róla akkor de, de így nem..
2015. dec. 26. 21:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ennyire beindit a barátod, akkor szerintem nem vagy szar...

Csak ezt magyarázd el neki is... Szerintem érteni fogja.

Bár akkor se lesz semmi gond, ha ez a te titkod marad.

2015. dec. 26. 21:59
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem mondom el neki..

Nem akarom megbántani, de letelhetne már ez az 5 hét..

2015. dec. 26. 22:30
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
69-el nem tudjátok kölcsönösen levezetni a feszültséget? gondolom, a műtét miatt csak a behatolás nem ajánlott, de orálisan szerintem kényeztethetitek egymást...
2015. dec. 26. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!