Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti nem irigylitek az aszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem irigylitek az aszexuális beállítottságú férfiakat?

Figyelt kérdés
én nagyon..bár azért mert valószínűleg sose lesz részem szexben, ugyanis ne vagyok egy szép szál legény, népszerű se, plusz pénzem sincs..de nagyon zavar ez a "kanosság" legjobb lenne ha nem érdekelne picit sem a szex, de tényleg annyival könnyebb lenne az életem, (a herémtől nem szeretnék megszabadulni így 20 évesen) úgy érzem ez egy átok, hogy kívánom a női nemet..
2015. dec. 25. 13:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szánalmaa vagy. :) Fogalmad sincs a mi helyzetünkről. Te valószínüleg egy helyesebb, jobbképű, divatosabb, pénzesebb fiú vagy, akinek nem annyire nehéz párt találni, így azt hiszed te több vahy egy másik embernél és már beszólogathatsz neki, de lehet ha ott álna előtted akkor olyat kapnál hogy mégegyszer elvesztenés a szüzességed. Van egy pár ilyen senki belőked itt, akik 12 évesen már kiégtek s jönnek oltogatni azokat, akiknek nem ilyen könnyen megy. De végül is ilyen embert mint te, nem nagyon kelk észrevenni.
2015. dec. 25. 17:32
 12/18 A kérdező kommentje:
utolsó: szerinted ha egy csúnya ember elhiszi hogy ő jóképű, tele van önbizalommal és megszólít csajokat, attól jobb pasinak fogják tartani?
2015. dec. 25. 19:51
 13/18 anonim ***** válasza:

A 11-es talán nyers volt egy kicsit, de igaza van. Persze a gép előtt sírni és mindig mást ojolni mennyivel egyszerűbb.

Amúgy köszönöm, hogy léteztek. Köszönöm, hogy önként leültök a kispadra és ennyivel kevesebb a konkurens. Amúgy boldog karácsonyt nektek!

2015. dec. 25. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:

12-es: Nem a csajok tartják majd jobb pasinak, hanem az élete lesz jobb, HOSSZÚTÁVON. Egyik haverom gondolt egyet és szinte egyik hónapról a másikra olyan önbizalomra tett szert, hogy mindenki azt hitte, drogozik.

A csajok továbbra sem jöttek össze neki, több SZÁZ leszólított csajból 2-vel eljutott 2-3 randiig és nyelves csókig, de ennyi.

VISZONT belevágott mindenféle ügynökösködésbe, röhögtünk rajta, hogy az MLM lejárt téma, de neki olyan önbizalma és kisugárzása lett, hogy fél év alatt gyémántszintű valaki lett és havi 400 ezer fölött összejön neki amiért meg sem erőlteti magát.

A folyamatos kommunikációtól a beszédhibái is javultak. A nőkkel továbbra sem javult a helyzete, de mivel plázákba jár páran már megkörnyékezték. Ezek általában csak lehúzni akarták pénzről. Ekkor döntött úgy, hogy neki csak a szex kell jó csajokkal és elkezdett hirdetős lányokhoz járni. Azóta már V.I.P. rangja van a beszamolok.com oldalon és 1 év alatt több, mint 100 lánnyal volt.

És most jön a lényeg: Sok lány csak pár hónapig vagy időszakosan csinálja, hogy fizesse az egyetemi tanulmányait. Mivel többüknél törzsvendégnek számít mostanra van neki mindig 4-5 olyan lány, akihez ingyen is mehetne, mert úgy kitanulta a szex művészetét, hogy a lányok élvezik vele a szexet és mikor nem hirdetnek időnként ők írnak rá, hogy nem-e lenne kedve felugrani. Ajándékot mindig visz, és a "tarifát" is de többször visszautasították már, hogy ne most ne fizessen.

2016. jan. 13. 12:44
 15/18 anonim ***** válasza:

"Azóta már V.I.P. rangja van a beszamolok.com oldalon és 1 év alatt több, mint 100 lánnyal volt."

Micsoda dicsőség.

2016. jan. 13. 12:48
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Ha csak 15 ezerrel számolom is 1,5M. Szűk 1 év alatt közel 2 milliót költött csak szexuális szolgáltatásokra. Más meg minimálbért keres és összesen 1 év alatt nem keresi meg a felét és abból eszik, lakik és ruházkodik.

Egyébként két dolgot akartam vele közölni. Az egyik, hogy bárki lehet sikeres ember, még a legcsúnyább is. A másik, hogy attól, hogy valaki sikeres, csúnya külsővel nem fog kelleni ugyanúgy a nőknek, csak a pénzért.

De attól még a nők nem fogják őt KÍVÁNNI. Pénzért lehetnek vele de az sokkal többe kerül, mintha fizetős lányokhoz jár.

Andy Vajnát is lehet irigyelni a pénzéért, de vajon Timinek milyen tudatmódosítókat kell szednie ahhoz, hogy képes legyen megkívánni? Azt még el tudom hinni, hogy szereti, mint egy jófej nagypapát, de szexuális értelemben NEM KÍVÁNJA.

Erre jött rá haverom. Hogy hiába lett sikeres és lett sok pénze, ő nem fog színlelt kapcsolatban élni.

Egyébként aki elítéli a prostizást annak fogalma sincs róla, hogy működik MANAPSÁG és még mindig arra gondol, mikor a kivert fogú cigánylány az út szélén leszólít és egy kapualjban leápol.

Manapság egy szolgáltató mindent megtesz, összebújik veled, végigcsókoljátok egymást, bármit megkapsz tőle, sokszor többet is, mint egy frigidebb barátnőtől. Tiszta, lefürdik és mindig használ gumit és nem vállal túl sok és igénytelen kuncsaftokat.

Ettől félnek annyira a nők, mert nem marad nekik pénzes pasi. A segédmunkás ogre fiatalon még megteszi, de 30 felé már szeretne minden nő megállapodni.

Nem akarják az ogrét, aki 16-25-ig jó volt szexpartnernek, de később már ő sem bírja annyira a fizikai munkát, szellemi munkához túl sötét és 30 fölött már az izmai és a teljesítménye is csökkennek. Pocakot eresztene és munkanélküliként ülne a tévé előtt amíg a nő dolgozik. Erre egy nő sem vágyik.

Egzisztenciával rendelkező férfit akarnak. Olyanokat, mint haverom vagy én, aki mechatronikai mérnök leszek.

De nem fogom megszerezni azt az örömet egyik lánynak sem, hogy majd feleségül veszem és gyerekeket csinálok neki. Ha csóró egyetemistaként nem kellettem senkinek akkor pénzes mérnökként se kelljek.

Az nem igazságos, hogy míg én tanultam és karriert építettem, ő mindenkivel összefeküdt aztán én tartsam őt el.

2016. jan. 13. 18:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nagyon írígylem az aszexuálisokat! Eltelik 5 perc, és még mindig eszébe sem jutott, hogy kit kellene lefektetni!

Bármikor tud a munkára koncentrálni hosszú percekig anélkül, hogy mindenféle puncik kószálnának az agyában!

2016. dec. 21. 20:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Én speciel igen, az élet sokkal könnyebb és boldogabb lenne sexuális vágy nélkül. Ha tehetném, önként választanám az aszexualitást.

14:26 meg helyből kapta is a mínuszt.

16:18, az a bajod neked, hogy csak a jeled volt körfűrész az óvodában, nem rajtad használták. Kotródj innen, maggot. Ment a mínusz.

20:43, el kell szomorítsalak: attól hogy kevesebb férfi jut a nőkre, ez NEM jelenti automatische azt, hogy akkor majd rögtön kelleni fogsz nekik :D ezt bebuktad, aranyapám, de nagyon gyönyörűségesen. Kaptad a mínuszt te is.

2019. szept. 22. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!