Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti nem irigylitek az aszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem irigylitek az aszexuális beállítottságú férfiakat?

Figyelt kérdés
én nagyon..bár azért mert valószínűleg sose lesz részem szexben, ugyanis ne vagyok egy szép szál legény, népszerű se, plusz pénzem sincs..de nagyon zavar ez a "kanosság" legjobb lenne ha nem érdekelne picit sem a szex, de tényleg annyival könnyebb lenne az életem, (a herémtől nem szeretnék megszabadulni így 20 évesen) úgy érzem ez egy átok, hogy kívánom a női nemet..
2015. dec. 25. 13:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
És a recskázás se jön be? :DD
2015. dec. 25. 13:37
 2/18 A kérdező kommentje:
azt is inkább kihagynám :D
2015. dec. 25. 13:40
 3/18 anonim válasza:
Hasonlóak vagyunk.
2015. dec. 25. 14:16
 4/18 A kérdező kommentje:
na igen?
2015. dec. 25. 14:21
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
Nyaff nyaff nyaff
2015. dec. 25. 14:26
 6/18 anonim ***** válasza:

na mutass képet te nagyon gáz pasi :)

biztos nem vagy az

2015. dec. 25. 15:05
 7/18 A kérdező kommentje:
nem küldök, csak az mer küldeni képet magáról akinek van elég önbizalma, nekem nincs
2015. dec. 25. 15:07
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is ronda pasi vagyok. 20 éves. Kb 17 éves koromig érdekelt a szex, de sose jött össze egy csaj sam, szóval még béna is vagyok. Gondoltam arra, hogy qurvaval vesztem el, hogy azert mielott meghalok tudjam milyen a szex, de á mondom, nem ér annyit. Kerestem egy olyan elfoglaltságot, ami árdekel s le is foglal, eaetemben a fuvarozás. S így nem törődöm ezzel. Keress te is ilyen tevékenységet, mert ezekszerint túl sok szabadidőd van ezen agyalni. Tudod hiába mondják, nem mindenkinek jár ki, ezt el kell fogadni, fogadd el te is. Én depressziós voltam, hogy miert nem szexelhetek, de elfogadtam es igy mar nincs gond.
2015. dec. 25. 16:01
 9/18 anonim ***** válasza:
27%
Ennyi nyomorékot egy helyen
2015. dec. 25. 16:18
 10/18 anonim ***** válasza:
Miért nyomorékok? Mert nem jött be nekik úgy az élet, mint neked? Na takarodj innen.
2015. dec. 25. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!