Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Monogám vagy poligám beállítottságú vagy inkább?
10 éve hűséges vagyok.
Eddig mèg nem volt nehéz, de...
Soha ne mond, hogy soha.
Poligám, de szükség szerint hűséges (igaz baromi nehéz).
34/F
Poli. Legyen egy lelkileg, érzelmileg a szükségleteimet 90%-ban kielégítő ember. De emellett tudom, hogy szexuálisan ő biztos nem tud teljesen kielégíteni, hiszen vágyom a változatosságra.
Szóval, legyen egy fő ember, akivel érzelmileg vagy anyagilag szinte 100%-osan foglalkozom, de mellette legyenek mások, akikkel testi-szexuális értelemben kielégíthetem a többi vágyam is.
monogám
amikor egyedül voltam és nem volt senkim akkor sem feküdtem le senkivel, mert nekem kapcsolat és érzelmek kellenek ehhez...
és ezt nem csak úgy mondom, mert több lehetőségem is volt, pl egy lány volt akit meztelenül masszíroztam (csak ő volt meztelen), testileg kívántam, de az agyam nem "borult el" mint amikor a barátnőmet kívánom meg...jéghideg maradtam, nem éreztem azt, hogy "de meg dugnám" csak a testem reagált úgy...de nem a teste irányít!
22F
Poligám.
Tízből 8 ember félre megy. Ez régen is így volt, csak nem derült ki, mert akkoriban ciki volt a válás, mit gondol majd a falu, mi lesz így a gyerekekkel, stb, stb, szóval könnyebben benyelték a nők, ha hűtlenkedett a párjuk.
Na meg, hol kezdődik a hűtlenség? Ha pl. másról álmodozik a párom miközben velem van, vagy az a hűtlenség, hogy megcsókolja, esetleg le is feküdjön az illetővel? Ez mindenkinél egyénileg változik, kinél hol a határ. Nekem pl. nem számít megcsalásnak, ha a férjem elmegy egy buliba és szórakozik más nőkkel. Tegye, nem köthetem meg, minél jobban ágálok ez ellen, a végén én magam hajszolom más karjaiba. Ezt ő is így látja, mi ebben így megegyeztünk, nekünk ez így jó kész pont. Azt már megcsalásnak érezném, ha egy ilyen nőcske miatt elhagyna minket és felborítaná kis harmonikus életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!