Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek egy duci, kedves csajrol? Összejönnétek vele?
"szereti a divatot! :)"
Ez miatt nem.
"169/95 kg"
Ez miatt igen, csaka ducikat kedvelem.
Ha egy huszassal kevesebb lenne ...
Nem olyan nehéz lefogyni csak be kell tartani az orvos utasításait és kell akaraterő.
Egyébként vannak fat fetish kedvelők. Elég sokan.
Nővérem ugyanilyen magas, és ő is kb ennyi kilóra. Neki is van párja.
Én igaz 178 magas vagyok, kilóra is kevesebb, nekem még sincs. Úgyhogy szerintem totál nincs összefüggésben a kettő.
Na már most én nem vagyok férfiember, még csak kövér lány sem (Bár a 181cm/71kg sem éppen túl vékony.) még is szeretnék mondani valamit.
Van egy régi jó barátnőm, akinek a pontos adatairól nem tudok nyilatkozni, mert gondosan titkolgatja őket, de a lényeg a lényeg, ő már nem csak duci, nem csak molett, hanem ténylegesen kövér. Még is, hiába vagyunk egy idősek, arca közel ugyanolyan szépek, ő már rengeteg srácon túl van, folyton kavar valakivel míg én a sokkal korrektebb alakommal még senkivel sem voltam együtt. Ebből láthatod, nem feltétlenül a kinézettől függ. Egy duci lány is lehet nyitott és magabiztos. Már pedig ez útóbiaknál nincsen fontosabb. Fontosabb a kinézetnél. Ha megszereted magad és a tested, mások könnyebben is megszeretnek. Ez persze, én is tudom, rohadt nehéz. Az lenne a legjobb, ha tudnád magad így is szeretni, de ez nekem se ment soha. A legjobb, amit tehetsz, hogy sportolni kezdesz, ha szégyenlős vagy, csak otthon csinálj valamit. Hidd el minden egyes mínusz kilóval, sokkal jobban fogod magad érezni.(:
Egy kedves lány alapvetően előnnyel indul nálam. A duciság pedig, nem hátrány, főleg, ha formás az eloszlás.
Nem tudom, itt miért ugrottatok neki páran, de attól, hogy szereti a divatot, még nem feltétlenül megszállott! :D Egyszerűen tudja, mi áll jól neki és tud nőies, szexi lenni telten is.
Esetleg küldenél képet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!