Összejönnétek egy 183 cm-es 100kg-os, formás csajjal, ha ti mondjuk csak 80 kg körül lennétek?
100 kilos "formas" csaj ? :)
Jo telt forma lehet ... majdkidurran! :D
Egy 100kg-os nőt nem neveznék formásnak...ettől függetlenül ha el tudna varázsolni akkor igen
29/F
Hát nekem szerintem bejönne, de nem jönnék össze, mert paráznék, hogy lenyom, ha rosszat szólok, és hát sajnos szoktam. :D Meg hát sajnos hülyén is néznék ki mellette. Szerintem ilyen lányhoz inkább 195 körüli és min. 110+-os hapsi passzol. (de amúgy bejönnek az ilyen nők, yes, bár a 100 az lehet, hogy szigorú azért :DD hát nem tudom...:))
28/f 184/78
183 cm vagyok egy 100 kilo koruli ... ha csaj lennek, hat egy roppant behemotnak ereznem magam :)))
De akkor ezek szerint csinos vagyok! :D
Szoval: egy "csinos" 100 kilos fiu kiado/elado :)))
Kicsit pontost kérlek!
"100kg-os, formás csaj" ???
100kg de formás? O.O
7-es vagyok:
azert azt hozza is tennem, hogy naponta megiszom jo par uveg sort es hust-hussal zabalok ... szoval elkepzelve egy hasonlo lanyt (?!) ... hat, fura gondolat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!