Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek vele, ha az én helyemben lennétek?
Én sokallom a korkülönbséget, főleg így h 19 vagy. Persze életkorban már felnőtt vagy, elvileg tudnod kell értelmes döntéseket hoznod.
Szüleidnek igaza is van részben, meg nem is. Nem minden pasi házas még 31 évesen, de afelé tartanak általában. Persze kivételek mindig vannak.
Az meg h imád inni, sztem nem jó jel. Ki tudja h milyen a viselkedése amikor matt részeg. Vagy h mennyivel lenne neki fontosabb az ivás a haverokkal, mint a kapcsolata.
Én vhogy nem tudom elképzelni ezt a kapcsolatot a csávó részéről hosszú távon. Lehet h Te tudnád szeretni stb, de fordítva ki tudja.
Az igazat megvallva nincsenek neki olyan valódi haverjai. Vagy 4-5 van, de abból csak 1 nem nős, vele szokott bulikba menni(2-3 havonta 1x), akkor is az esetek nagy részében ül és iszik, de nem táncol. Inni meg úgy szokott, hogy esténként felmegy a itteni bárba és megiszik pár dl sört. Már láttam részegen, és a viselkedése annyiban változott, hogy dumásabb volt, kicsit játszotta mások előtt az eszét.
Nem tudom, hogyan döntsek, mivelhogy nagyon régóta vágyom arra, hogy legyen vlm kettőnk között, és 1x már elrontottam, és megbántam.
neked egy iszákos pasira van szükséged??
tipikus..31 éves, piál, nem kell senkinek és befűz egy tizenévest
Engem nem a korkülönbség, hanem az ivása zavarna. Az ilyenekből lesz később az alkoholista.
Nálam ez kizáró ok.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!