Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! összejönnétek egy...

Lányok! összejönnétek egy duci sráccal? 20/F

Figyelt kérdés

2014. szept. 27. 11:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Tuttko, hogy van aki épp rád fog kattogni, ez bizti, szóval no para, csak kerizz tovább ^^
2014. szept. 27. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Jah, és a válasz, nem.

Most bizti nem tudnék mit kezdeni egy huszas pasikával, meg a macikák se az eseteim :3

2014. szept. 27. 11:19
 3/9 A kérdező kommentje:
:) értem, köszi :) mást se csinálok, csak keresem, eddig csak olyat találtam, aki messze lakik, és nem akar távkapcsolatot, meg egy olyat, aki átbaszott, de nem adom fel :)
2014. szept. 27. 11:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Én simán összejönnék,nem szeretem a kigyúrt, vékony pasikat. Nekem olyan kell akin van mit markolászni:) Kérdés hogy neked milyen igényeid vannak,mert lehet azért nem találsz barátnőt mert túl magas a mérce.
2014. szept. 27. 11:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom nincsenek nagy igényeim, átlagos arc, test meg mindegy, meg életkorban ne túl messze legyen :)
2014. szept. 27. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jól teszed :)

De ha 8-10 év múlva sikeres üzletember lennél, akkor kérlek üzizz rám ;)

Addigra bizti a macikák lesznek a kedvenceim <3

2014. szept. 27. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:

A 14 éves ma is sziporkázik.:D "De ha 8-10 év múlva sikeres üzletember lennél, akkor kérlek üzizz rám ;)"

Biiiiiiiiiiitch:)))

2014. szept. 27. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:
idősebb leszel pár évvel és nem lesz ilyen gondod,amúgy hova valósi vagy?
2014. szept. 27. 11:34
 9/9 A kérdező kommentje:
szolnok megye
2014. szept. 27. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!