Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szűz lánnyal lefeküdni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mit tegyek annak érdekében, hogy a lánynak jó tapasztalatai legyenek az első alkalomról. Akik nem szégyenlősek, tudnának tapasztalatokat írni, hogy ők mit csináltak az elsőnél, aminek jó vége lett és mit nem érdemes tennem, amivel elronthatom (fájdalom stb)? 18/F2015. dec. 18. 15:57
1/7 anonim válasza:
Erzesre semmi kul. Ovatos legyel, lassan csinald es finoman, onmerseklettel.
2/7 anonim válasza:
Volt már szerencsém hozzá. Nem volt semmi gáz, ügyes volt. Mondjuk azt se felejtsük el, hogy igen értek a nőkhöz.
3/7 anonim válasza:
Olyan mint egy nem szűz lány mellett aludni semmi érdekes nincs bene. :DDDD
4/7 anonim válasza:
ha hozzám külkdöd őket azzal biztos nem rontod el!!
5/7 anonim válasza:
Legjobb!
Élvezetes, hogy finomabban kell mint tapasztalttal és "bekell őket tanítani", rávezetni mikor mit csináljanak.
Meg jó érzés is behatolni mikor annyira szűk, hogy akár több perc alatt lépésről lépésre kell próbálkozni, hogy ne fájjon nekik.
6/7 anonim válasza:
Hosszú előjáték! Figyeld a testbeszédét.
Fontos a jó kommunikáció.A szűz lányokhoz egy kicsit játékosabban kell közelíteni.
Szó szerint! Mintha egy hímes tojással bánnál.
A behatolást meg óvatos mozdulatokkal tedd!
Ha fáj neki,akkor ne erőltesd!!! Kontrolláld magad és hagyd abba az aktust!
Ha a fent leírtakat betartod nem lehet baj.
Ezt nem lehet elmagyarázni!
VÉDEKEZZETEK !!!
7/7 anonim válasza:
Hát ez most egy lány szemszögéből lesz, de csak az előzőeket tudom erősíteni, finoman, óvatosan. Annyit fűznék még hozzá hogy mi többször hagytuk abba az 'aktust' addig még el sem jutottunk, mert annyira fájt. De mielőtt megtörtént mondtam neki hogy most csak akkor hagyjuk abba ha nagyon fáj és én mondom. Így is lett és nem hagytuk abba. Amikor először bedugta az nagyon fájt, pedig mindig volt bőven előjáték, meg minden, de miután már egyszer bent volt, már nem fájt annyira csak egy picit kellemetlen, sőt a végén még élvezni is tudtam. Szóval nálunk pomt kellett ez hogy ne hagyjuk abba amikor fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!