Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után illik lefeküdni a barátommal? Hat hónapja járunk, orál, volt, kézimunka is, ujjazni is szokott. Még szűz a fenekem, én leszek a passzív fél. Én 18/f ő 31/f
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 16:11
1/10 anonim válasza:
Túl vagytok sokmindenen,fél éve együtt vagytok..ha ugy érzed tedd meg
2/10 anonim válasza:
Nem sok kicsit a korkülönbség?!!!!
3/10 anonim válasza:
Szerintem akkor tedd meg, ha késznek érzed rá magad.
4/10 A kérdező kommentje:
A korkülönbség nem sok. Férfikorba lépett.
2015. júl. 27. 16:49
5/10 anonim válasza:
inkább no comment hogy egy 31 évessel kavargatsz, te tudod xdddd
De tedd meg, hat hónap elég idő volt. Kérdezd meg tőle mit hogy csinálj. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Miért no comment?
2015. júl. 27. 18:39
7/10 anonim válasza:
A korkülönbség valóban nagy, s ez az esetek többségében nem szerencsés (tapasztalatból mondom).
A kérdésed szépen kezdődik, azt hittem, az lesz a vége, hogy még nem értetek egymáshoz, de aztán látom, mi lett belőle :)
Szóval ti már szinte mindenhogy szexeltetek, így érvényét veszti az a kifejezés, hogy mi "illik" vagy nem illik. :)
8/10 anonim válasza:
Szexelni nem illendőségből kell. Ha vágysz rá akkor megteszed aztán kész.
9/10 anonim válasza:
Most mégis mi a probléma, hogy egy 31 évessel jár együtt? - de hiába próbálom magamat nyugtatni, én már 32/f vagyok és sajnos a fiatalok többsége gondolom azt gondolja a 30-as kor felett a férfi, már egy őszhajú bottal poroszkáló Gandalf :D
10/10 anonim válasza:
Illik?? Akkor illik, amikor mindketten akarjátok, és már elég komolynak érzitek a kapcsolatotokat, hogy megtegyétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!