Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá az aktív barátom, hogy próbáljuk ki egyszer úgy, hogy most ő "a passzív"?
Figyelt kérdés
Én uni vagyok pont azért, mert szeretek cserélni. A pasim mégcsak ki se próbálta máshogy, csak irányítóként. Nem akarom megváltoztatni, de akkor is...2015. júl. 25. 16:10
2/6 anonim válasza:
Ha szeret téged, akkor ki kell hogy próbálja veled. Ha nem is izgatja, a te kedvedért meg kell hogy tegye ha más nem, csak próbaképpen... ha meg nem teszi meg, az sokmindenre rávilágít.
3/6 anonim válasza:
Fürdéskor dobd le neki a szappant
4/6 anonim válasza:
A 2-es jól mondja.
Mond meg neki, hogy most kiszeretnél próbálni valami mást. Említetted neki, hogy uni vagy?
5/6 anonim válasza:
Szerintem le kellene ülnöd vele szépen megbeszélni.
Mondd el neki, hogy te uni vagy és időnként van igényed az aktív szerepre is. Ha igazán szeret, meg kell értenie, hogy neked is vannak szükségleteid.
6/6 anonim válasza:
pörgesd rá a témára: ha jó helyen nyaldosod és simogatod a jó időben, akkor kis szerencsével kérni fogja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!