Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik óvszert ajánljátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik óvszert ajánljátok, ami egy kicsivel biztosabb, mint a többi? Szűz vagyok, és most készülünk majd a barátommal lefeküdni, és nem szeretnék következményeket! Tudom, fogamzásgátló! De azt még nem szeretném!

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem Lifestyles még sose szakadt ki, de elméletileg mindegyik neves gyártó terméke megfelel a minőségi és biztonsági követelményeknek. Ugyanakkor a Masculanon lévő anyag nekem mindig csíp.
2010. júl. 8. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

A legbiztosabb óvszer az, ha kasztráltadod a barátodat!

Köszi, hogy segíthettem!

2010. júl. 8. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
A Durex eléggé megbízható. De azt tudnod kell, hogy első alkalomra nem teljesen biztonságos, mert kiszakadhat. Van fogamzásgátló hüvelykúp, ami hormonmentes, simán patikában meg lehet venni, óvszerrel együtt is alkalmazható.
2010. júl. 8. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
durex extra safe
2010. júl. 8. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
14:20 Miért mindig a férfiakat kell bántani? Szerintem a kérdező köttesse el a petevezetékeit, utána boldog boldogtalannal lefeküdhet
2010. júl. 8. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
durex extra save, enyhén vastagabb és jobban sikosított. egyébként az összes ugyanolyan biztonságos, mert mindegyiket ugyanugy tesztelik mielőtt eladják. vegyetek sikosítót, az nagyon sokat segít, és ne félj, nem leszel terhes ha odafigyeltek!
2010. júl. 8. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
gumi plusz kúp együtt a legbiztosabb!!!
2010. júl. 11. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!