Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok és lassan szeretnénk lefeküdni a barátommal! Mivel védekezzünk?
Ne félj annyira az óvszertől, ha rendesen használjátok, nagyonis biztonságos!
De ha még biztosabbra akarsz menni, lehet kapni hormonmentes hüvelyi fogamzásgátló eszközöket (Amit rendkívül biztonságosnak reklámoznak, de az reklám! Az óvszer biztosabb.),használd azt is, meg az óvszert is. Pharmatex hüvelyi tabletta, kúp és egy tamponnak nevezett kis kerek szivacs. Ezek spermaölő anyagokat tartalmaznak, gyógyszertárban recept nélkül megkapod. Az árát sajnos nem tudom. Én ezeket önmagában nem használnám, de óvszerrel együtt kész az ultra biztonság!
EGyetértek, az óvszer a legbiztosabb. Ha úgy teszitek fel, hogy ne legyen alatta levegő, akkor nem szakad ki. De a spermicid anyagokat is nyugodtan használhatod, akár magában is, van aki csak ilyenekkel védekezik.
De ha tartós kapcsolatban éltek, és vagy már 16, irathatsz gyógyszert, énis abban hiszek legjobban.
Okos vagy, hogy védekeztek, csak ílyen okosan tovább!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!