Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 1 hete feküdtem le először a barátommal ezelőtt még szűz voltam de nem nagyon bízok meg a gumiban milyen más módszert lehet még használni h ne legyek terhes?
Gondolkodtam h elkezdek fogamzásgátlót szedni de úgy halottam h azt csak 16 tol lehet és én még nem vagyok annyi :S akk is felír a nőgyógyász?
Csak értelmes válaszokat kérek !!!!
Előre is köszi a válaszokat :D
Első válaszónak Takarod máár -_-" mondhatom szép vagy (Y)
Másodiknak hát még 2 hónap és 15 leszek :) akk marad az vagy addig nem lesz semmi :)
jézus,14éves és már dugják:D ezt nevezem én ribanckodásnak XD
grat.
14 évesen eszedbe se jusson a tabletta. Egyébként normálisabb orvos inkább csak 18 felett írja fel, nem 16 felett.
Ha nem bízol a gumiban, akkor használjatok MELLÉ (nem helyette!!!!) megszakítást vagy spermicidet is.
Egyébként a gumi megbízható, ha megfelelően használják.
De csak úgy mellékesen: 14 évesen nem kellene szexelni. Abba belegondoltál már, hogy SEMELYIK védekezési módszer nem 100%-os?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!