Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én még szüz vagyok és félek lefeküdni a barátommal. Félek a terhességtől gumival nem akarom és ő se akarja ugy. Gyogyszert nem szedhetek és igy nem tudom, hogy legyen? Mert igy félek, hogy teherbe esek.
mosttee azt kérded h félsz-e a terhességtől?
grat.!(Y)
deamugy hasznáj gumit mert az a betegségek,terhesség ellen is véd a gyógyszer meg össze zavarja könnyen a hormondokat..
hameg egyiket se akarod akkor majd a jövendőbeliddel ha tervezitek a gyereket majd lefekszel akkor... ennyi..nemértem mi a gumival a bajod..
szerintem tisztára bolondok vagytok, hogy nem akartok gumit használni.. csak ez véd meg a nemi úton terjedő betegségektől.. ennyi erővel a terhességtől se félj... -.-
használjatok gumit!
"össze zavarja könnyen a hormondokat.. "
És kik azok a hormonDOK?Azok az orkok leszármazottjai?
Nem összezavarja,hanem agyonveri.Gyógyszer lenne az igazi,amíg nem szedheted,addig gumi.Ennyi.Gumi nélkül ne.
ez hülyeség amit beszéltek már bocs !!!
hogy ha szeretitek egymást meg minden akkor nem muszáj a gummi ha ugy érzi a partenered akkor meg lehet oldani sok mindent te hát gumi nem muszáj és nem kell félned atol hogy tehes lesszel vagy valami ilyen mint mondttam a partnered nekkell ügyesnek lennie akik nem igy gondolják azok tol ezer bocs !!! ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!