Segítség! A barátommal szeretkeztünk és kicsi volt rá a gumi, de elvileg nem folyt ki semmi sem. A menstruációm utolsó napján történt az aktus. Nemtudom miért de nagyon félek a terhességtől. Nagy rá az esélyem? 15/L :SS
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 00:47
2/6 anonim válasza:
Szinte semmi esély a terhességre!
3/6 A kérdező kommentje:
ha ezek komoly válaszok akkor köszönöm :)
2010. júl. 6. 01:32
5/6 anonim válasza:
Na akkor én leszek rá az élő példa, hogy azonnal menj el dokihoz. Én a menstruációm utolsó napján voltam együtt a párommal, és nem védekeztünk, de időben kiszállt. Csakhogy az előváladékban levő spermium is elég volt ahhoz, hogy a kis picur itt legyen a pocimban:) Az a különbség kettőnk között, hogy én 27 éves vagyok, komoly kapcsolatban és abszolút nem bántuk, hogy így alakult. Ha még nem késő menj el esemény utáni tablettát iratni. 38 heteskm
6/6 A kérdező kommentje:
de mi védekeztünk és az óvszert egyből felhúztuk..
2010. júl. 6. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!