Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja dugatom magam és mégse vagyok terhes. A pasival lenne baj, minden nap szexelünk reggel és este, a sperma van, hogy fehér, van hogy átlátszó nála? 22 éves fiatal nő vagyok ő 29 miért nem vagyok terhes?
Mindegyik teszt negatív.
Voltunk orvosnál azt mondja gyakrabban legyünk együtt, mindig minden nap együtt vagyunk
2015. dec. 14. 15:31
21/28 A kérdező kommentje:
Mert biztos, ha ideges vagy neked nincs ilyen szókincsed.
Párdon szeretkezünk a párommal.
Nem értem téged mit érdekel milyen anya lesz belőlem. Nem is ide tartozik.
2015. dec. 14. 16:36
22/28 anonim válasza:
Milyen vicces szitu lesz ha ezt majd sok év múlva visszakeresi a gyereked :D
23/28 A kérdező kommentje:
Bár úgy lenne :))) Isten már a gondolattal boldog lettem :)))
2015. dec. 14. 16:44
24/28 anonim válasza:
Nagyon rá vagy izgulva erre az egész terhes dologra. A válaszaid alapján mar rögeszmésen... Egy hónap alatt meg ne várj csodát. Mi egy évig próbálkoztunk es semmi. Majd mikor eldöntöttük hogy ráérünk még lám terhes is lettem. Minél jobban akarod annál nehezebben jon össze. Egyáltalán a párod is akarja? Vagy csak hogy te ennyire akarod?
25/28 A kérdező kommentje:
A párom is szeretné :)
2015. dec. 14. 17:16
26/28 anonim válasza:
Akkor mit mondjak én? A te szavaiddal kifejezve én már 2. éve "dugatom" magam, mégsem jön a baba... (igen, voltam orvosnál is, nem sok eredménnyel).
27/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!őszintén nagyon sajnálom :((
2015. dec. 16. 15:27
28/28 Rékcsi válasza:
Amúgy ez a megerőszakolós gondolatmeneted undorító, mint ha irigykednél a nőkre, akik így teherbe esnek, szerintem nem kéne ilyeneket írnod/mondanod, mert nagyon érzéketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!