Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyatej csak akkor termelődik, ha terhes a nő, vagy amúgy is? Mennyire kaphatóak a csajok arra, hogy szexuális együttlét útán anyatejjel kínálják meg a partnerüket?
Én páromnak másfél évig volt teje még most is van egy kicsi. Annyi volt neki hogy begyulladt a cicije sokszor igy le kellet fejni. Szex közbe sokszor leszívtam neki én a mellét duplán jól jártam dugtam és ettem is :)
De ha nincs gyerek nincs tej
1
mégis írtál...
2
Köszönöm.
#3:
Írtam, de amit első felindulásból akartam, azt inkább cenzúráztam ;-) :-P
Biosz egyes, ülj le!
Engem ez teljesen beindítana. :$ Csak én soha nem akarok gyereket, így valszeg soha nem is lesz tejem.
Egyébként nem félsz, hogy megkóstolnád és nem ízlene?
Számomra is nagyon izgató dolog. Sajnos többen (főleg nők) elítélik ezt a vágyat, ezért az a nő akit ez izgat, mélyen elrejti ezt a vágyat magában. Szomorú, de ez van. Csordaszellem, és maradiság.
Nekem is volt már szoptatós kedvesem. Csodálatos világot ismerhettem meg általa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!