Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először szedek fogamzásgátló tablettát, ettől lehetek terhes? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogamzásgátló tablettát 12 napja szedek, úgy kezdtem szedni hogy hétfőn bevettem a tablettát és kedd reggel megjött a menstruációm,a kérdésem pedig az lenne,hogy hat e már 12 nap után a tabletta úgy,hogy végig a menstruációm alatt szedtem és és már nincs meg egy hete a mestruációm. A barátommal ma úgy voltunk együtt,hogy gumi nélkül, de nem élvezett belém, csak párszor kiprobáltuk az nélkül,de nem ment belém. Kérlek normális válaszokat írjatok :) azért írtam ezt a kérdést,mert hasonlót nem találtam. :)2014. aug. 21. 17:41
1/21 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz,ez nem nyújt teljeskörű védelmet,legközelebb odafigyelni!
2/21 anonim válasza:
Miért a menstruációd előtt kellett elkezdened? Várni kell 1 hónapot amúgy is.
3/21 A kérdező kommentje:
Már ennyitől is? Ha nem ment belém, akkor is és csak pár másodpercig voltam rajta? Nagyon kezdek félni. A nőgyógyász azt mondta egy hétig kötelező gumit is használni, egy hét után nem kell. Akkor ez most hogy is van? A betegtájékoztatóból azt vettem ki,hogy ha a ciklusom alatt végig szedem az első naptól kezdve a tablettát védve vagyok már egy hét után,én pedig végig szedtem :/
2014. aug. 21. 17:49
4/21 A kérdező kommentje:
Azért kaptam a tablettát,hogy rendeződjön a menstruációm,azért vettem be,hogy megjöjjön, és másnap reggelre meg is jött. Köszönöm amúgy a válaszokat
2014. aug. 21. 17:50
5/21 anonim válasza:
De te írtad, hogy hétfőn veted be, miközben kedden jött meg. Tehát nem a ciklus elején kezdted el szedni.
6/21 anonim válasza:
Védni véd,nem az írtam hogy nem,hanem hogy nem teljes körü magyarán még így is lehetsz,még a gumi se véd teljesen
7/21 anonim válasza:
Ha elkezded szedni a fogamzásgátlót, attól nem fog megjönni, véletlen egybeesés...
8/21 A kérdező kommentje:
Igen azért nem a ciklus elején kezdtem el szedni mert amúgy is késett 5 napot és nem tudtam miért nem, bevettem a gyógyszert másnapra megjött. Vegyek tesztet így is?
2014. aug. 21. 17:53
9/21 anonim válasza:
egy hónapot várni kell, amúgy olvasd el a tájékoztatót... máskor
10/21 A kérdező kommentje:
A tájékoztatóban az volt,hogy a ciklus első napjától,ha szedem véd, én este hatkor vettem be és éjjel jöhetett meg a mensturációm,nem telt el még 12 óra attól kezdve,hogy megjött amit úgy tudom akkor még nem ugy hat,ahogy kell,szóval elméletileg az első a ciklusom első napján hatott. Nem akarom magam nyugtatni,csak én így értettem :/
2014. aug. 21. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!