Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először szedek fogamzásgátló tablettát, ettől lehetek terhes? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogamzásgátló tablettát 12 napja szedek, úgy kezdtem szedni hogy hétfőn bevettem a tablettát és kedd reggel megjött a menstruációm,a kérdésem pedig az lenne,hogy hat e már 12 nap után a tabletta úgy,hogy végig a menstruációm alatt szedtem és és már nincs meg egy hete a mestruációm. A barátommal ma úgy voltunk együtt,hogy gumi nélkül, de nem élvezett belém, csak párszor kiprobáltuk az nélkül,de nem ment belém. Kérlek normális válaszokat írjatok :) azért írtam ezt a kérdést,mert hasonlót nem találtam. :)2014. aug. 21. 17:41
11/21 anonim válasza:
De nem a ciklusod elején kezdted el!!!!
12/21 A kérdező kommentje:
Szóval ez most teljesen olyan,mintha feleslegesen szedtem volna,mert nem véd semmit? Ha letelik a 21 nap, és kihagyok hét napot, utánna újra megkezdem a 21 napot,akkor a második ciklusnál már gumi nélkül is lehet,mert onnantól véd rendesen?
2014. aug. 21. 18:03
13/21 anonim válasza:
Ember, tájékoztató le van írva minden. Olyan sehol nincs, hogy kezd el szedni a menstruációd előtt... Komolyan ész kéne ehhez.
14/21 A kérdező kommentje:
De el kellett kezdenem szedni, mivel késett a bajom, és ez rendszerezni. Ne írj ilyen hangnemmel kérlek. Muszáj volt elkezdeni szedni.
2014. aug. 21. 18:07
16/21 anonim válasza:
De most komolyan,hány éves vagy?
17/21 A kérdező kommentje:
Nem kell ilyeneken fennakadni,18 éves leszek. És szerintem normális kérdéseket raktam fel, kétségbe vagyok esve, nem kell még,hogy lehordj.Van elég bajom. :/
2014. aug. 21. 18:13
18/21 anonim válasza:
Először is nyugodj meg! A helyzet adott, most már ebből kell a lehető legjobbat kihozni!
Csak annyit tudok hozzátenni az eddigiekhez, hogy ha ennyire aggaszt a dolog, akkor menj el nőgyógyászhoz és beszélj vele! Viszont nem értem, hogy 1. miért csináltátok gumi nélkül, ha félsz, hogy nem véd 2. miért kezdted el hamarabb szedni (orvos mondta-e vagy sem) 3. miért nem vártál 1 hónapot (orvos szerint első naptól véd, oké, de 1 hónapot így is érdemes várni, hogy biztos legyen a védelem).
19/21 A kérdező kommentje:
Azért kezdtem el hamarabb szedni,mert muszáj volt,ugyanis volt hogy a menstruációm késett 3 hetet is és petefészek cisztát diagnosztizáltak nálam, ezért kellett elkezdenem, mert valószinű volt hogy ismét kihagy 3 hetet, és ezzel szabájozva lett volna 3 hónapon belül. A nőgyógyász annyit mondott,hogy ha a ciklusom első napjátol szedem egy hetet kell várni, és nekem másnap megjött, írtam a nőgyógyászomnak és azt írta szedjem 21 napot végig. Miért nem védekeztünk? Buták voltunk. Szerinted nagy a baj?
2014. aug. 21. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!