Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem vagyok terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja dugatom magam és mégse vagyok terhes. A pasival lenne baj, minden nap szexelünk reggel és este, a sperma van, hogy fehér, van hogy átlátszó nála? 22 éves fiatal nő vagyok ő 29 miért nem vagyok terhes?

Mindegyik teszt negatív.

Voltunk orvosnál azt mondja gyakrabban legyünk együtt, mindig minden nap együtt vagyunk

2015. dec. 14. 15:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Lehet túl gyakran csináljátok. Úgy hallottam az az egészséges ha 2 naponta történik a dolog. Pl a sperma bankba se fogadnak el túl korai termést.

Egy próbát megér.

2015. dec. 14. 16:24
 12/28 anonim ***** válasza:
Először is nyugidj le. Olvass utána..de valakinek sok idő kell..
2015. dec. 14. 16:25
 13/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm megpróbálom
 14/28 A kérdező kommentje:
Próbálok nyugodt lenni
 15/28 A kérdező kommentje:

karácsonyra várom a menstruációm, jó lenne ha nem jönne meg.

A legszebb karácsonyi ajándékom lenne.

2015. dec. 14. 16:26
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Hat hallod..az olvasotjaid alapjan,halas is vagyok,hogy az eg nem adott gyereket egy ilyen idiotanak.
2015. dec. 14. 16:27
 17/28 A kérdező kommentje:

Én meg hálás lennék, hogy néhány idióta nem írna, ha unatkozik.

És a negatív idióta gondolatát meg tartaná magának.

Te is lehetsz ilyen helyzetben

2015. dec. 14. 16:29
 18/28 anonim ***** válasza:
48%

Ha emlékszel még a középiskolás biosz tanulmányaidra, akkor tisztában lehetsz vele, hogy - figyelembe véve, hogy a spermiumok pár napig életképesek, a petesejt pedig az ovuláció után max. 24 óráig - minden ciklusban csak kb. 3-4 olyan nap van, amikor teherbe lehet esni, kivéve, ha valakinek nincs esetleg még egy spontán ovulációja a szabályos ciklusán felül.

Orvosi ajánlás szerint a gyermeket akaró pároknak akkor érdemes, illetve tanácsos megkezdeni az ilyen irányú kivizsgálásokat (egyszerre mindkét félnél), ha egy év rendszeres szexuális élet mellett sem következik be terhesség.

2015. dec. 14. 16:29
 19/28 A kérdező kommentje:

Tisztába vagyok a biológiával.

Orvoshoz meg bármikor lehet fordulni tanácsért!

2015. dec. 14. 16:32
 20/28 anonim ***** válasza:
Milyen anya lesz egyszer belőled Jézusom !? Már eleve mi az a kérdés magyarázatban hogy "dugatom magam" ? sajnálom
2015. dec. 14. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!