Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok terhes?
Már egy hónapja dugatom magam és mégse vagyok terhes. A pasival lenne baj, minden nap szexelünk reggel és este, a sperma van, hogy fehér, van hogy átlátszó nála? 22 éves fiatal nő vagyok ő 29 miért nem vagyok terhes?
Mindegyik teszt negatív.
Voltunk orvosnál azt mondja gyakrabban legyünk együtt, mindig minden nap együtt vagyunk
Lehet túl gyakran csináljátok. Úgy hallottam az az egészséges ha 2 naponta történik a dolog. Pl a sperma bankba se fogadnak el túl korai termést.
Egy próbát megér.
karácsonyra várom a menstruációm, jó lenne ha nem jönne meg.
A legszebb karácsonyi ajándékom lenne.
Én meg hálás lennék, hogy néhány idióta nem írna, ha unatkozik.
És a negatív idióta gondolatát meg tartaná magának.
Te is lehetsz ilyen helyzetben
Ha emlékszel még a középiskolás biosz tanulmányaidra, akkor tisztában lehetsz vele, hogy - figyelembe véve, hogy a spermiumok pár napig életképesek, a petesejt pedig az ovuláció után max. 24 óráig - minden ciklusban csak kb. 3-4 olyan nap van, amikor teherbe lehet esni, kivéve, ha valakinek nincs esetleg még egy spontán ovulációja a szabályos ciklusán felül.
Orvosi ajánlás szerint a gyermeket akaró pároknak akkor érdemes, illetve tanácsos megkezdeni az ilyen irányú kivizsgálásokat (egyszerre mindkét félnél), ha egy év rendszeres szexuális élet mellett sem következik be terhesség.
Tisztába vagyok a biológiával.
Orvoshoz meg bármikor lehet fordulni tanácsért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!