Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok terhes?
Már egy hónapja dugatom magam és mégse vagyok terhes. A pasival lenne baj, minden nap szexelünk reggel és este, a sperma van, hogy fehér, van hogy átlátszó nála? 22 éves fiatal nő vagyok ő 29 miért nem vagyok terhes?
Mindegyik teszt negatív.
Voltunk orvosnál azt mondja gyakrabban legyünk együtt, mindig minden nap együtt vagyunk
te aztán teljesen félre vagy értesülve. És a dokid is elég hülye lehet. És 1 hónapja próbálkoztok csak... és minden nap.
Légy szíves olvass már rendesen utána a témának és menj el egy rendes nődokihoz.
Csak megsúgom, hogy 85% az esély hogy 1 év alatt összejön a gyerek. 1 hónap meg inkább csoda!
Igen akkor a sok kis tini aki, össze vissza él szexuális életet és terhesek.
A cigányok 13 évesen szülnek gyereket!
Mást meg erőszakolnak, biztos ő ideg állapota is kivan, mégis sok ilyet hallani, hogy valaki így lett terhes.
Sőt ovulációkor voltam a párommal, akkor rendes normál sperma szín volt....
Mégis a teszt negatív
Rosszul vagyok már az egy csíktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!