Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha Magyarországon is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha Magyarországon is engedélyezett lenne a többférjűség elképzelhetőnek tartjátok hogy ilyen házasságban éljetek?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 13:26
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
73%

"Azelőtt nem voltam egy hűséges típus" hát, én a barátod helyében biztos baleknak érezném magam :D

Érdekes, h olyanok nem ellenzik a többférjűséget, akik a többnejűséget igen. Ez sztem következetlenség...

2016. ápr. 8. 11:33
 32/43 anonim ***** válasza:
12%
Biztos lehet a szavazatomban az a párt, amelyik ezt bevezeti!:)
2016. ápr. 8. 18:38
 33/43 anonim ***** válasza:
70%
Lányok ahhoz át kellene műteni a legtöbb férfi agyát,hogy maga mellett eltűrjön egy vagy több hímet és azt,hogy a feleségembe más is belekotorjon tudtom kívül és nekem is abban kellene, undorítónak tartom ! Gondolkozzatok fordítva többnejűség esetén vagy ti vidáman fickándoztok olyannal , aki előtte mással dugott ?!
2016. ápr. 10. 05:12
 34/43 anonim ***** válasza:
76%

nem, egy is bőven elég. Néha sok is.

20L

2016. ápr. 23. 11:39
 35/43 anonim ***** válasza:
30%

kéne egy izomagyú akivel dolgoztatnék megcsináltatnék vele mindent

egy aki pénzt keres

vagy kettő jo képű szexre

átlagon felüli mérettel

egy boltba jarni

egy mésikkal kirándulni

meg egy kell aki visz motorozni, bar ez is szexparner lenne, jok a motoros pasik a szexben. :-D ;-)

2016. máj. 1. 09:24
 36/43 anonim ***** válasza:
17%

Ennyi szutykot eny rakásra.

Neked akkor sem jut majd senki.

2016. máj. 15. 17:46
 37/43 anonim ***** válasza:
71%

Te úgy vagy nő mint én villamos.

A vér nem válik vízzé.

Ez meglep? Olyan ez mint amikor az abirtuszellenesek a legnagyobb halálbüntetés pártiak.

Mellesleg hogy képzeltétek ezt az egészet? Hogy majd versenyeznek értetek? Pár tízezer éve egy férfi lazán bezúzta ezért a rivális koponyáját mintsem megissza a nőjét mással. Ellenben a csajok simán elmennek a helyi alfának ítélt pasi nyolcadik f*ztarisznyájának mintsem "alacsonyabb rangú" hímmel álljon össze.

Amit a kérdés felvet nem több ostoba fantazmagóriánál.

2016. máj. 15. 17:56
 38/43 anonim ***** válasza:
69%
Megossza akart lenni. A telefon kijavította.
2016. máj. 15. 17:58
 39/43 anonim ***** válasza:
85%
Nyugi, már többségben vannak a nők a világon :D Szóval ez nem történik meg.
2016. máj. 15. 18:24
 40/43 anonim ***** válasza:
27%

ha meg is törtenne én biztos nem annál a nőnél kötök ki akinél nem jutok pu.n,c.ihoz heti 3-4-5x akkor inkább tovább állok

inkább a többnejűsűg esete áll fenn mert több nő van a földön bár a maradek mind frigid vagy idióta

2016. máj. 15. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!