Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha Magyarországon is engedélyezett lenne a többférjűség elképzelhetőnek tartjátok hogy ilyen házasságban éljetek?
"Azelőtt nem voltam egy hűséges típus" hát, én a barátod helyében biztos baleknak érezném magam :D
Érdekes, h olyanok nem ellenzik a többférjűséget, akik a többnejűséget igen. Ez sztem következetlenség...
nem, egy is bőven elég. Néha sok is.
20L
kéne egy izomagyú akivel dolgoztatnék megcsináltatnék vele mindent
egy aki pénzt keres
vagy kettő jo képű szexre
átlagon felüli mérettel
egy boltba jarni
egy mésikkal kirándulni
meg egy kell aki visz motorozni, bar ez is szexparner lenne, jok a motoros pasik a szexben. :-D ;-)
Ennyi szutykot eny rakásra.
Neked akkor sem jut majd senki.
Te úgy vagy nő mint én villamos.
A vér nem válik vízzé.
Ez meglep? Olyan ez mint amikor az abirtuszellenesek a legnagyobb halálbüntetés pártiak.
Mellesleg hogy képzeltétek ezt az egészet? Hogy majd versenyeznek értetek? Pár tízezer éve egy férfi lazán bezúzta ezért a rivális koponyáját mintsem megissza a nőjét mással. Ellenben a csajok simán elmennek a helyi alfának ítélt pasi nyolcadik f*ztarisznyájának mintsem "alacsonyabb rangú" hímmel álljon össze.
Amit a kérdés felvet nem több ostoba fantazmagóriánál.
ha meg is törtenne én biztos nem annál a nőnél kötök ki akinél nem jutok pu.n,c.ihoz heti 3-4-5x akkor inkább tovább állok
inkább a többnejűsűg esete áll fenn mert több nő van a földön bár a maradek mind frigid vagy idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!