Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha Magyarországon is engedélyezett lenne a többférjűség elképzelhetőnek tartjátok hogy ilyen házasságban éljetek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 13:26
2/43 anonim válasza:
Nem
Jelenleg több partnerem van (semmi komoly) és agybajt kapok, amikor mind a 3 elkezd panaszkodni.
3/43 anonim válasza:
Nem, nem vágyok több férfire, elég az az egy (néha sok is, haha) akit a páromnak mondhatok.
4/43 anonim válasza:
Hát, házasságban semmiképp (elvből nem házasodom), de szívesen élnék együtt két pasival. Ezt persze, így is simán megtehetném... Ki tudja, ha úgy hozza az élet, lehet meg is teszem. :D
31N
7/43 anonim válasza:
Nem tudom, nem igazán gondolkodtam még rajta, mivel nem is hallottam eddig. Van ilyen hely egyáltalán? Mármint a civilizált világban, nem valahol egy dzsungel közepén élő törzsben legfeljebb. És ha igen, az érintett férfiak kijönnek egymással simán? :)
8/43 anonim válasza:
Én 3 évig éltem két pasival: a párommal és a barátjával (miután balesetben meghalt a felesége) Eszméletlenül jól kijöttünk, el voltam kényeztetve.
Aztán újra nősült és sajnos elköltöztek...
Igen a válaszom.
10/43 anonim válasza:
8:
de csak együtt laktatok, vagy volt ott kamaty is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!