Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha Magyarországon is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha Magyarországon is engedélyezett lenne a többférjűség elképzelhetőnek tartjátok hogy ilyen házasságban éljetek?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 13:26
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
67%

Igen, persze, hogy el. Ha engedélyezett lenne akkor most nem lennék gondban :D

19/L

2016. febr. 16. 17:31
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Egy sem kellene, nem hogy több.
2016. febr. 16. 17:36
 23/43 anonim ***** válasza:
87%

hogy a fenébe ne?!

mindegyikkel felváltva dugattatnám meg magam,hanem egyszerre.

:D több f*al együttélni mennyei lenne!!!

2016. febr. 16. 17:49
 24/43 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez nagyon jól működhet, ha szubmisszív legalább az egyik pasi. Ez azért kell hogy ne versengjenek egymással, úgymond a pasi tudja hol a helye.
2016. márc. 15. 11:06
 25/43 anonim ***** válasza:
91%

Azért egy egészséges verseny néha nem árthat.

Vagy az egyik pasi így kiszorulna a szexből a domináns miatt, mert az nem hagyná érvényesülni és a házimunka ellátása, illetve megélhetés biztosítása maradna rá?

2016. márc. 15. 16:45
 26/43 anonim ***** válasza:
95%
Igen, szerintem minden valószínűség szerint így történne. Két dudás nem fér meg egy csárdában. Persze a "verseny" izgalmas is lehet a nő számára, de ő látja melyiket akarja és a másikra úgyis az vár amit felsoroltál.
2016. márc. 15. 18:05
 27/43 anonim ***** válasza:
31%

Hm, azért nőként ez mindenképpen izgalmas szituáció lehet átélni, na meg a domináns pasinak is jó.

A "béta" pedig kaphatna akár egy erényövet is, hogy emlékeztesse a szerepére, és könnyebb legyen elfogadnia azt?

Ha már úgyis kénytelen elviselni a neki jutott kiszolgáló szerepet.

2016. márc. 15. 18:47
 28/43 anonim ***** válasza:
57%
Igen, pontosan így lenne. Én valszeg a béta szerepben lennék egy ilyen 3-as kapcsolatban, mert nem vagyok akkora lepedőakrobata:) Nem lenne könnyű érzés látni a nőt akire vágyom, mással szexelni miközben tőlem megtagadná ezt, de valószínűleg el lehet ezt fogadni idővel...
2016. márc. 15. 20:12
 29/43 anonim ***** válasza:
89%

Bölcs ötlet lenne!

Én biztos tartanék párat, és vetésforgóban üzemeltetném őket, hogy meg ne unjam, s mindegyiknek lenne ideje pénzt keresni, feltöltődni, rám hangolódni, rám gerjedni...:)

2016. márc. 15. 21:52
 30/43 anonim ***** válasza:
21%
Azelőtt nem voltam egy hűséges típus, de ezzel a barátommal akivel most 7 hónapja együtt vagyok, annyira jó és intenzív a kapcsolatunk, hogy nem is akarnám, hogy más hozzámnyúljon :) szal nem
2016. ápr. 8. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!