Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek velem van a hiba?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a hiba? 18/L

Figyelt kérdés
Ma randiztam azzal a pasival aki tetszik, minden jól alakult elvoltunk stb. Feljött hozzám és elkezdett nyomulni, vetkőztetni, énis őt, de amikor meglátta a vaginám kiszaladt a wc re hányni aztán azt mondta hogy rosszul érzi magát és otthagyott, az önbizalmam a béka feneke alatt ez után.

2015. dec. 9. 23:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Mivaaaaan? Ha ilyen létezik akkor ez a csávó valami zsákból jöhetett. Nehogy már neked essen szarul.
2015. dec. 9. 23:44
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Haverom randi kellös kozepen fosott be vmi romlott kajatol. nem vicc!
2015. dec. 9. 23:47
 13/34 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is volt ilyen, a 2 pasim nagyon szexelni akart velem ,és mikor látta a puncim,azt mondta majd máskor. De nem derült ki mi baja volt velem.

18/L

2015. dec. 9. 23:53
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

12!

B.@zdmeg! Még most is ezen röhögök. Kifolyt az orroman a baracklé. :D

2015. dec. 9. 23:56
 15/34 anonim ***** válasza:
Szőrös, szőrtelen, kicsi vagy nagy csikló? Milyen vagy odalent?
2015. dec. 10. 00:02
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

nyugi vannak ilyen csávól

A mostani páromnak is volt hasonló tapasztalata. Az ő puncija sem hátköznapi látvány. Mondjuk úgy, hogy meg kell szokni :) De én nagyon szeretem őt és nekem tetszik is, hogy ilyen van neki. De volt neki is két pasis kalandja, ahol az egyik mikor felkészült rá, hogy kinyalja, akkor inkább meggondolta magát és csak simán megdugta, aztán persze szakítás másnap.

A másik viszont azonnal lelépett ahogy meglátta. Hát nem tudom melyik volt a nagyobb tapló.

2015. dec. 10. 00:09
 17/34 anonim ***** válasza:
27%
Kamu
2015. dec. 10. 00:19
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy elhányta magát szerintem csak tulzás... De nekem is volt már olyan esetem, amikor elment az egésztöl a kedvem... Nagyon nem szeretem az olyan saláta puncit, ami még szőrös is és ráadásul göndör össze vissza.. Számomra ez ápolatlan... Nem szivesen dugom olyan helyre. Pedig a csaj is picit átlagon felül volt.. Legalábbis a "nekem bejövős" kategóriába soroltam... Egészen addig amíg.. Na. :) Közép magas, vékonyka, hosszúkás barna haj...Átlagos arc... Azon kívül ápolt volt, és nem akartam megbántani, így úgy tettem mintha csörgött volna a telefonom, és elmentem.. Egyszerűen vannak dolgok, szerintem mindkét nemnél, ami annyira nem jön be a mási félnek hogy... Na. :)
2015. dec. 10. 02:25
 19/34 anonim ***** válasza:
Kamu
2015. dec. 10. 02:43
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez megdöbbentett.Elsőre kamunak véltem a kérdést,de a hozzászólások szerint több ilyen is történt.Én eddig kivételesen szép,vagy átlagosan szép puncit láttam.Linkeljen,vagy küldjön valaki olyan képet,amit nem nyalna ki,vagy visszataszítónak találja.
2015. dec. 10. 06:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!