Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban elveszíteni a szüzességemet?
rossz ötlet?
ő az első fiú aki előtt megnyíltam...és nagyon vonzódok hozzá..de a távolság miatt nem akar többet
Volt egy netes lány ismerősöm aki mé akart szabadulni a szüzességétől. én meg próbáltam tanácsokkal ellátni ( első sorban, h ne tegye! De aztán olyanban. Is, h hogy próbálkozzon, esetleg kudarcai után vigasztgalgattam) aztán egyszer -kicsit mé is unva- azt mondtam neki kicsit félkimolyan, h akkor megteszem én. Ismertem/ismerem magam, tudtam, h figyelni fogok rá, legalább legyen kellemes neki, ha már mindenképp ezt akarja. Ő is megbízott bennem.
Találkoztunk, beszélgettünk, akkor is mrgpróbáltam lebeszélni, de mert csinos, helyes lány volt élőben, végül megbeszéltük, h ez csak szex.
Találkoztunk. Megtörtént. Jó volt. És mivel épp nem volt kapcsolatom, többször is találkoztunk.
Aztán egy bő hónap elteltével kezdett alakulni egy valós kapcsolatom. Akkor leültem vele megbeszélni, h szép volt, jó volt, de ennek most így vége. És akkor Kiderült, h ő sokkal többet látott már bele.... Nehéz "szakítás lett belőle, még ha a búcsúszexek kellemesen is voltak.
Az alapigazság megint beigazolódott: Valaki mindig többet akar.... + azt mondják, h a szüzességét elvesztő lány még valószínűbb...
Én pontosan így tettem 17 évesen. Semmit, SEMMIT nem bántam még meg ennyire!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!