Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban elveszíteni a szüzességemet?
rossz ötlet?
ő az első fiú aki előtt megnyíltam...és nagyon vonzódok hozzá..de a távolság miatt nem akar többet
Megnyíltál? ÉS majd a lábaidat is megnyitod, mi?
Ha értelmes lány vagy, akkor nem csinálsz ilyet....meg fogod bánni.
Hány éves vagy?
Távolság miatt nem akar többet=nem fogja értékelni,hogy neki adod a szüzességed. Hidd el,megfogod nagyon bánni,ne csináld.
Majd eljön a te időd is,akárhány éves is vagy és leszel akkor. Ilyesmibe most még és így ne kezdj bele.
Ha csak azért akarnád, mert ciki szűznek lenni 16-17 évesen, akkor ne csináld! Mi a garancia arra, hogy óvatos lesz veled, figyelni fog rád? Viszont ha inkább megtartod a szüzességed annak a fiúnak, akivel szeretni fogjátok egymást, akkor csodás érzés lesz (és nem csak a szexre gondolok itt)..
Én lassan 20 leszek, pár éve is elveszthettem volna, viszont én azzal a fiúval akarom, akit szeretek, és ez a barátom. Igaz, hogy még nem feküdtünk le, de ha egy fiúnak fontos vagy, nem siettet.
Viszont ez a te döntésed, amit később vagy megbánsz, vagy nem, ki tudja. Ha csak szexelni akarsz már végre, akkor rajta, viszont nem 100%, hogy már rögtön első pár alkalom jó lesz, sőt.. De tégy belátásod szerint! Minden jót! :)
Úgyis csinálni fogod, de szerintem nincs nyomorultabb, gázosabb dolog, mint így szüzességet el veszteni.
Egy fél fokkal jobb az, aki a lépcsőházban az első randin vesztette el.(olyan is volt itt)
Persze jogod van szánalmasnak lenni, le szrom. De te kérdezted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!