Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt, és úgy gondoltam
itt az ideje hogy elveszítsem vele a szüzességemet.
Bővebben lent?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy ő szerelmes belém, viszont én nem vagyok belé, csak szeretetet érzek iránta. Pedig nagyon rendes, nem használna ki vagy ilyenek. Azért akarok lefeküdni vele, hogy enyhüljön a bűntudatom azért, amiért nem szeretem, és tehernek érzem az egész szüzesség-misztikumot. Ha most lefekszek vele, majd hónapokkal később szakítunk, az nagyobb köcsögség, mintha szex nélkül szakítanék vele? Elvégre szegény gyereknek kijár ez, hónapok óta velem van, és kívánjuk egymást.
Na. Végre egy jo gondolkodásu csaj. Bárcsak ilyen barátnőm lenne.
Dijazom az ötleted.
Amugy hány éves vagy!?
2015. nov. 21. 17:32
4/11 anonim válasza:
Szerintem minél előbb szakíts vele. Így is túl sokáig húztad. Ha lefekszel vele és utána adod ki az útját csak rosszabb lesz, hidd el. Azon fog agyalni, hogy ő rontott e el valamit (mondjuk így is), hogy rossza az ágyban, a méretével van probléma, ésatöbbi. Légy olyan jó és ne nyomorítsd meg egy életre, épp elég hogy ezt a 8 hónapot elraboltad tőle.
2015. nov. 21. 18:00
5/11 Missi_Key válasza:
csak azért ne feküdj le vele hogy neki jó legyen. bármilyen kötsög is voltál, nem tartozol neki semivel. de ne hazudj.
2015. nov. 21. 18:29
6/11 A kérdező kommentje:
4-es, köszi, erre nem is gondoltam.. Az nem jó opció hogy mikor szakítok, megnyugtatom hogy nagyon jó volt az ágyban, de nem ő az igazi stb?
5-ös: az nekem is jó lenne ha elveszteném, nem csak miatta csinálnám :))
2015. nov. 21. 18:35
7/11 anonim válasza:
Figyu, te ismered őt. Én csak a magam nevében beszélhetek. Engem majdnem 10 évre hazavágott az a nő, aki odaadta magát nekem, aztán lelépett azzal a dumával, hogy "még fiatalok vagyok ahhoz, hogy elkötelezzem magam, még élni akarok." Neki is jobb lesz, ha nem kell utánad vágyakoznia évekig és nem fog éjjelente, izzadságtól nedvesen, abból a rémálomból felriadna, hogy a szerelmét most épp egy másik férfi dugja. Ami nem a rémálom, hanem a kibäszott valóság.
2015. nov. 21. 19:08
8/11 anonim válasza:
Félre ne érts. Nem hibáztatlak vagy bírállak. Nyilván tetszett a srác, talán még szeretted is, azért jöttél vele össze. De ami elmúlt az elmúlt, kész. Jobb lenne ha egyszerűen különválnátok és nem kevernétek bele a szexet. Főleg úgy ne, ha még ő is szűz. Neki is jobb lesz, ha egy olyan lánnyal veszíti el, aki igazán szereti és neked is.
2015. nov. 21. 19:11
9/11 A kérdező kommentje:
Hány évesek voltatok?
2015. nov. 21. 19:12
10/11 anonim válasza:
Ha nem szereted minek feküdnél le vele? Semmi értelme. Inkább mond el neki hogy nem szereted és ne hülyítsd tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!