Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy barátom 18 éves én 15...

Van egy barátom 18 éves én 15 éves vagyok 1 hónapja vagyunk együtt, és nagyon szeressük egymást szerintetek gáz 15 évesen elveszteni a szüzességemet? Nagyon szeressük egymást.

Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeressük egymást, akkor nem gáz. Bár egy hónap után kicsit korainak tartanám a te korodban a szexet, hiába nagyon szeressük egymást
2014. márc. 9. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem 15 évesen többet kéne várni 1 hónapnál

*szeretjük

2014. márc. 9. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap alatt azért annyira nem szerethetitek még egymást... Először picit nyelvtanozni tanítson meg (szeretjük, és nem szeressük), és még várjatok ezzel pár hónapot, mert az irományod, a korod és a kapcsolatotok hosszúsága alapján még nagyon nincs itt az ideje.
2014. márc. 9. 10:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Csak ezzel vállalod a következményeket is. Pl, hogy ha valami balul üt ki terhes lehetsz. Ha bután csináljátok is terhes lehetsz. Ha nem ismered a szex és a tested biológiai oldalát akkor is növeled a terhesség esélyét.

És persze az évenkénti nőgyógyászati szűrővizsgálatokra is el kell menned, mert a szexel növeled a kialakul fertőzések kockázatát.

Szóval itt a legkisebb gond, az hogy ki mit gondol. A kérdés az, hogy elég nagy érzed magad ahhoz, hogy egy nem kívánt terhességet felvállalj? Meg tudnád oldani, ha kiderül, hogy terhes vagy?

És eljársz rendszeresen nődokihoz, mint azt egy önmagáért felelősséggel tartozó nőnek illik.

Nekem az a gondom a tiniszexxel, hogy nincs benne felelősség vállalás. És ha balul ütnek ki a dolgok, akkor élvezet helyet, úgy megszívatod magad egy életre, hogy halálodig emlegetni fogod.

2014. márc. 9. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap után nagyon is gáz! De ha te csak ennyit érsz, akkor nyugodtan!
2014. márc. 9. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted azt, hogy gáz? Hát, ha csak ennyi a bajod, akkor ne mondd el senkinek.

De én problémásnak tartom. Én elhiszem, hogy te szereted, és ő? Az egy dolog, hogy neked most úgy tűnik, de egy hónap alatt mi derül ki a másikról? Én csak olyannal feküdtem le, aki, ahogy itt előttem is írták, nem ment volna világgá 1 hónap múlva, ha közlöm vele, hogy nem jött meg.

És én 19 voltam, de te tudod.

2014. márc. 9. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeressük? Nos én nem szeretem,ha már írni sem tudsz akkor miért akarnál szexelni 15 éves gyerekként,pláne 1 hónap után,szerintem még akár 2 évig sem kéne,hiszen 1 hónap alatt nem csak,hogy nem ismered,de igaza van az előttem szólónak nincs 100%os védekezés mi van ha terhes leszel?
2014. márc. 10. 09:17
 8/10 anonim válasza:
100%

15 évesen 1 hónap után..grat..biztos sokra értékelheted magad.. egy 18 évesnek meg csak a szexen jár az esze..várasd még legalább 2 hónapot szerintem..de ahogy érzed..nem az én életemet teszed tönkre..ilyenkor még nem tartanak sokáig a kapcsolatok /tisztelet a kivételnek/.. 1 hónap alatt nem ismered meg igazán..oké, én is 2 hónap után feküdtem le a barátommal 16 évesen, de az más..előtte már évek óta ismertük egymást..sokáig udvarolt is..so nem csak úgy fejest ugrottunk az egészbe.. és az egy dolog, hogy azt hiszed, hogy szereted..nekem is volt, akire azt hittem..aztán jött Ő..akiért az életemet boldogan odaadnám..1,5 hónap után volt egy hatalmas veszekedésünk, szakítottunk..de mindkettőnknek maga volt a pokol..ez egy hétig tartott..az első négy napban nem beszéltünk..ezalatt /tudom, hogy ez beteg és nem kellett volnna/ mindketten öngyilkosságot kíséreltünk meg..és magunkon hordozzuk azóta aaa másik nevét /heg..késsel../

Ha valakit ennyire szeretsz majd..hogy meghalnál mint hogy nélküle legyél, akkor vele veszítsd el..persze csak ha ő is szeret ennyire..

2014. márc. 10. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Amondó vagyok várj még 2 hónapot.
2014. márc. 14. 11:53
 10/10 anonim válasza:
mink is szeressük egymást az urammal oszt nyomunk is ugyhógy nem, gázz angyallom
2014. nov. 14. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!