21 éves lány vagyok és most vesztettem el a szüzességemet. 26-án ért véget a manstruációs vérzésem és 28-án voltunk együtt. Nem védekeztünk, mert a barátom szerint az még fájdalmassabbá tette volna. Teherbe eshettem-e?
szia!
jobb lett volna védekezni és nem a barátodra hallgatni!! ugy vélem elég felnőtt vagy ahhoz hogy szeretkezz akkor védekezz is! nem fájdalmasabb ugy hidd el!
amugy nem valószinű h terhes lettél mert nem hiszem h akkor volt peteérésed, de sajna minden lehetséges! várd ki a végét és innen védekezzetek!
Mensi után sokkal kisebb az esélye normál esetben a terhességnek, de a természet becsaphat mindenkit!
Ajánlatos mindig védekezni, mert semmire nincs biztosíték.
Ez az első alkalommal is ugyanúgy igaz!
Szerintem szedjél tablettát, ha az óvszert inkább hanyagolnátok, de csak akkor, ha komoly a kapcsolat és hűségesek vagytok!
A mensiig nem tudhatod biztosan mi a helyzet!
Ne izgulj, szerintem minden oké lesz!
köszönöm szépen, hogy mindenki ilyen aranyos...
ez volt az első...és nagyon jó volt...Ő azt mondta, hogy igy nem fog ugy fajni-igaza volt-bar nem tudom milyen lett volna gumival-de ezentul csak ugy fogjuk csinálni...Ő nagyon édes és türelmes volt...
nem akarok tablettát szedni...azt hiszem az óvszernél maradunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!