Nagyon fájdalmas ha valaki elveszíti a szüzességét? A barátommal már 1 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást és odaszeretném neki adni a szüzességemet, de nagyon félek hogy fájni fog szerintetek nagyon fáj?
Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 11:05
1/11 anonim válasza:
Ez leginkább tőled és a körülményektől függ.
2/11 anonim válasza:
Sőt, ha nagyon peches vagyok egy ideig még a többi aktus is fájni fog.
3/11 anonim válasza:
Még senki sem halt bele :D és ha olyan fájdalmas lenne akkor az emberiség már rég kihalt volna
4/11 anonim válasza:
Fájhat is meg nem is. Nekem például nem fájt, csak kicsit véreztem utána. Lehet hogy neked fog de nem olyan vészes, és ha még is nagyon fájna akkor abba hagyjátok.
5/11 anonim válasza:
De ha szakítotok vedd vissza tőle !
6/11 anonim válasza:
Gügyü gügyü, honnan tudjuk neked mennyire fog fájni? Van akinek nem fáj, van akinek igen. De megsúgom, nem halsz bele. Inkább kívánd eléggé és akkor megteszed. De hát még nagyobb a félelem, akkor hagyd
7/11 anonim válasza:
Ilyen értéktelennek tartod magad, hogy képes vagy egy hónap után szét tenni a lábad?
8/11 anonim válasza:
Életkortól függ, 30 évesen már nem várok egy hónapot sem, de 15 évesen még sokkal többet kéne.
9/11 anonim válasza:
Már egy kérdést ki írtál csak közben megtanultad,hogy nem szeressük hanem szeretjük,de attól még egy 15 éves gyerek vagy akinek nem kéne még csak gondolkoznia sem azon,hogy elfeküdjön a barátjával,nemhogy 1 hónap után...
10/11 anonim válasza:
Ki mondta, hogy a kérdező 15 éves? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!