Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők több mindent bevállalnak egy szexkapcsolatban (mondjuk egy jóképű jótestű pasival), mint "otthon" a férjecskével? Pl. Belemennek olyanba is, amit a házasságban nem vállalnának már be?
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 11:00
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem én azt... Bár kitudja, lehet van akit ez is izgat. :)
Hogy pl a popsit a férjnek nem engedi, de a szeretőnek igen? Ha van olyan, aki Popsiba engedi, de punciba nem...
3/10 anonim válasza:
Szerintem van ilyen.
A férje előtt játszik egy szerepet és egy idő után nem is meri felvállalni miket is szeretne valójában.
A szerető meg tabuk nélkül mindent megcsinál.
5/10 anonim válasza:
Nem általános de van ilyen, nem is kevés!
Tapasztalatból tudom :)
6/10 anonim válasza:
Van ilyen, szintén tapasztalat!
7/10 anonim válasza:
Pont fordítva.
Vannak ötletek, amiket a szeretővel meg lehet valósítani, a kényelmes, kanapén söröző, bepunnyadt emberrel viszont nem. Ok-okozat lett felcserélve.
Olyan nőt még nem láttam, aki visszautasította volna, és azért csalta volna a férjét, mert az túl romantikus, túlzottan odafigyelő, túl szenvedélyes, túl sok orgazmust okoz neki.
8/10 anonim válasza:
Jóképű pasi olyat is megtehet velük amit egy átlagosnak nem engednek,anál,szado-mazo,pisi mind mehet!
9/10 anonim válasza:
Igen, a szerető azért szerető, mert vele kiélhetem minden vágyamat. Megtesz nekem mindent, azt is amit otthon nem kapok meg. N
10/10 anonim válasza:
Remélem az én nőmnek ilyen problémája soha nem lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!