Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Újra akarja kezdeni a volt barátjával, és állítja hogy szereti, de közben társkeresőn ismerkedik pasikkal. Egyszerre kb 5-10-zel beszélget és flörtöl. Többeknek képet küld a seggéről, nemiszervéről, és egyszerre többet is meghív szexelni magához. (A srácok nem tudnak egymásról.) Van akivel 3-asban is. Már az első találkozáskor lefekszik bárkivel. Amikor a volt barát rákérdez ezekre, mindig azt hazudja hogy csak barátokat keres és nem akar senkitől semmit, valamint szerinte ő nem rib.nc. Lány: 22, Fiú: 26.

2015. nov. 28. 22:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%
Ennyiből nehéz megállapítani, hogy normális-e. Te ismered. Ez alapján még egy értelmes, emancipált nő is lehet, aki szereti a szexet, és mivel még nem vagytok együtt (nemem ez jött le) azzal feküdhet le, akivel akar. Ezt pedig kihasználja. Azt sem tudjuk miért szakítottatok. Persze, ha elmondtad neki, hogy téged ez zavar, ha nem így lenne újrakezdenéd, és így is melletted izzítja a pasikat, akkor egyértelműen gondok vannak a fejében. Nem védeni akarom, de így elég egyoldalúan van tálalva a történet. 30F
2015. nov. 28. 22:36
 22/29 anonim ***** válasza:

nem,a pacsker az a papucsot jelöli.

tudod ki nyelné le,hogy együtt filmezünk az meg nyomogatja a telefonját és más bikának írogat.

ezt a gyengeséget érezte meg benned a nő is,hogy büntetlenül megtehet megalázhat téged mert mindent benyelsz.

azért csinált ilyeneket előtted pofátlanul,mert gyenge vagy.

egy gyengét meg lehet tisztelni,a nők az ilyen viselkedést pedig megalázással büntetik.

2015. nov. 28. 22:47
 23/29 A kérdező kommentje:

"tudod ki nyelné le,hogy együtt filmezünk az meg nyomogatja a telefonját és más bikának írogat."

De már nem vagyok a barátja, nem volt jogom háborogni. Főleg hogy én szakítottam.

2015. nov. 28. 22:56
 24/29 A kérdező kommentje:

""tudod ki nyelné le,hogy együtt filmezünk az meg nyomogatja a telefonját és más bikának írogat."

Jah és akkor este nem, de másnap össze vesztem vele ezen. Mondtam neki h nem érdekel ha más palikkal írogat, de ne akkor amikor velem van. Írjon vagy előtte vagy utána. Akkor volt egy kisebb cirkuszunk ebből, bocsánatot kért, és azóta nem csinálta.

2015. nov. 28. 23:00
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

nem volt jogod?

ha ott van nálad,akkor ott és akkor a tiéd,te vagy a főnök és megkövetelheted a tiszteletét.

2015. nov. 28. 23:00
 26/29 A kérdező kommentje:
Én voltam nála.
2015. nov. 28. 23:02
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

ez meg szőrszálhasogatás,mentegetőzés.

ha vele vagy akkor nem tehet meg ilyesmit.

ez már így eléggé egyértelmű még számodra is?

2015. nov. 28. 23:15
 28/29 anonim ***** válasza:
Abszolut át tudom érezni a helyzetedet. Beleszeretni valakibe, próbálni megbízni benne, mikor tudod, hogy bármikor a szemed e hazudik mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül. Próbálsz bízni, mert menteni akarod, de a belső hang azt mindja, ne tedd, menekűlj, mert fájni fog és ez nem mehet a végtelenségig...
2015. nov. 29. 08:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem a választ Te is tudod! Nekem már az sem normális, amikor első randin túl vagyok és jó volt, várjuk a következő talit, közben a másik meg még irogat, flörtölget...én ebben nagyon konzervatív vagyok, szerencsére a mostani párom pont ugyanilyen. Mi tudtuk első talin, hogy együtt fogunk maradni, mindketten azonnal töröltük is magunkat. Van neki barátnő régről (akivel dumál), de új csevegésekre se ő se én nem vágyunk...és nem is tartom normálisnak, hogy egy tök jól működő kapcsolatban valamelyik fél másokkal szexchatel vagy akár csak flörtöl, nem hogy képeket küldözget magáról?? Ha bármi gond a későbbiekben felmerül, vkinek hiányzik valami, azt első körben a partnernek kell jelezni!
2015. dec. 3. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!